AUDIENȚE. Românii au talent, primul loc pe toate targeturile. Antena 1, cifre mari cu Iisus din Nazareth

0
10

smiley si pavel bartosArticol preluat din paginademedia.ro
Pro TV își păstează poziția de lider cu Românii au talent. Cifreel au fost însă mai mici decât cele de săptămâna trecută. Antena 1 a obținut vineri seara printre cele mai mari cifre de pe intervalul cu show-lu de talente, cu partea a doua din filmul Iisus din Nazareth.

Paginademedia.ro prezintă cifrele de audiență ale serii de vineri, 14 aprilie, pe intervalul emisiunii Românii au talent:
NAȚIONAL. Show-ul ajuns la sezonul cu numărul șapte a obținut o medie de aproape 2,2 milioane de privitori. Kanal D, cu serialul turcesc, și Antena 1 au avut cifre aproape la egalitate: câte 990.000 media fiecărui post. Creștere importantă pentru Antena 1 care în mod normal pe intervalul cu Românii au talent avea medii de 500.000 de privitori.
Vârf național Românii au talent: 2.905.000  de telespectatori, la 22.23 (16,2 rating și 36,8% cotă de piață)
URBAN. La orașe, Pro TV a fost urmărit în medie de 1,1 milioane de persoane. Kanal D și Antena 1 și-au împărțit locurile doi și trei. Și aici, Antena 1 a obținut cifre mai mari decât avea în mod normal la bătaia cu Românii au talent: 445.000, media.
COMERCIAL. Peste jumătate de milion de persoane a atras show-ul de pe Pro TV, pe publicul comercial. Cifrele au fost aproape de trei ori mai mari decât ale locului doi, ocupat de Antena 1.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
https://www.paginademedia.ro/2017/04/audiente-romanii-au-talent-14-aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here