AUDIENȚE TALK SHOW AUGUST. România TV, lider detașat la capitolul talk show-uri

Articol preluat de pe Paginademedia.ro

0
135

România TV dă tonul la capitolul talk show-uri în ultima luna de vară. Stația de știri a condus detașat topul celor mai urmărite emisiuni de dezbatere, peste Antena 3.

Audiențele programelor de tip talk-show au înregistrat și creșteri vizibile, în comparație cu luna iulie. Cifrele de audiență au fost mai mari în luna august pe fondul evenimentelor de la Caracal, intens mediatizate de posturile de știri.

Topul talk-show-urilor este condus de emisiuni de la România TV.

Audiențele dezbaterilor TV, în continuare. Înainte, o scurtă precizare.

CONTEXT. Talk-show-urile au un plus de audiență, în luna august, în luna în care subiectul principal a fst Cazul Caracal. Posturile de știri au avut cifre mai mari decât în iulie. Mai ales România TV care, în premieră, a fost pe mai multe targeturi al doilea post de televiziune din România, după Pro TV.

Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, a fost cea mai urmărită emisiune de dezbatere difuzată de Antena 3, dar cu cifre mult mai mici față de România TV.

Emisiunea lui Gâdea s-a clasat pe locul patru în toată țara și pe segmentul comercial. Mai bine a stat la orașe, unde a ocupat locul trei.

La nivel național, Sinteza zilei a scos o medie de 531.000 de privitori din toată țara, față de 397.000 în luna iulie.

La fel ca și luna trecută, România TV a avut cele mai urmărite talk show-uri la vârful clasamentului, dar Antena 3 a avut cele mai multe producții, ca număr, în top 20.

Paginademedia.ro prezintă cele mai urmărite emisiuni de tip talk show ale lunii AUGUST:

https://www.paginademedia.ro/2019/09/audiente-talk-show-uri-august-2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here