Aurelian Temisan si prietenii pe 20 martie la Teatrul National din Bucuresti (20 martie)

0
87

Aurelian Temisan si Prietenii 20 martiePe 20 martie AURELIAN TEMISAN va invita la un memorabil concert „Unplugged”, gazduit de Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Alaturi de el vor mai urca pe scena Cornel Ilie (Vunk)Smiley si Gabriel Cotabita, trei prieteni dragi, care vor intregi o seara de care va veti aminti pentru multa vreme. Sunteti asteptati sa va bucurati de refrene de ieri de azi, intr-un show elegant care celebreaza iubirea si arta.
 
Depre Aurelian Temisan
De peste 28 de ani Aurelian Temisan se afla in topul preferintelor publicului in postura de solist vocal, actor sau jurat al unor emisiuni TV. Pe langa numeroase concerte si albume de studio, printre reperele unei cariere de succes se numara: aparitia in dublu rol in filmul artistic „A doua cadere a Constantinopolului” (1993), rolul Bill Flynn din faimosul musical „Chicago”, pus in scena la Teatrul National din Bucuresti, personajele interpretate in serialele TV „Secretul Mariei”(Antena 1), „Cuscrele” (National TV), „Clanul Spranceana” (Antena 1) si prezenta in juriul foarte popularului show TV „Te Cunosc De Undeva”.
Biletele pentru spectacolul din 20 martie costa 150 si 200 lei si se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro şi blt.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here