AVEM GUVERN NOU ŞI TOTUŞI… 17.11.

0
24

guvern nou (600 x 353)Ce am auzit azi la B1TV din gura unei individe, care spre ruşinea ţării, este încă senator, precum şi din gura unui umflat roşu cu pretenţii de avocat, depăşeşte tot ce puteam primi după o astfel de zi. Guvernul Cioloş a obţinut votul de încredere al Parlamentului. Deduc că negocierile s-au făcut eficient.  Depunerea jurământului se produce azi!
Fac un rezumat al temelor „emanate” în spaţiu public de nişte oameni plătiţi de noi pentru a ne reprezenta şi apăra interesele. Adesea ce spun ăştia îmi sună halucinant.
„Nu e constituţional ce s-a întâmplat! Guvernul nu e românesc.  Iohannis n-avea dreptul să desemneze pe cine doreşte ca premier. Guvernul nu poate pica pentru că nu răspunde în faţa niciunui partid. Ba poate pica oricând din acelaş motiv. Nu e normal să se ţină seama de vocea străzii. Nu e normal că nu s-a ţinut cont de ce a cerut strada. Nu e normal să se facă politică sub presiunea străzii. Iohannis a profitat de incendiul de la Colectiv şi şi-a făcut „guvernul lui” creat pe cadavrele tinerilor de acolo. Membrii guvernului n-au depus declaraţia pe proprie răspundere că n-au colaborat cu Securitatea. S-a cerut suspendarea lui Iohannis pentru povestea cu casa.  Serviciile au oameni în toate instituţiile publice (afirmaţia lui Tăriceanu susţinută de profesoara grevistă). ş.a.m.d.
Păi asta spunea şi Udrea şi toţi s-au enervat la momentul cu pricina. Culmea e că se vorbeşte de legitimitate de către unul ca Tăriceanu al cărui partid n-a participat în alegeri. Nici n-a existat. Sau vorbeşte o traseistă ca tovarăşa amintită, dar nenumită. Guvernul Boc a plecat la presiunea străzii, Ungureanu a plecat după o moţiune de cenzură şi presiunea străzii, Băsescu a fost suspendat după o bine organizată „presiune a străzii” şi media. De ce nu mai e bună lumea care iese pe stradă? Cei de acum doreau schimbări radicale, cererile lor erau perfect motivate. De ce nu mai sunt iubiţi? Nu erau autorizate demonstraţiile? Cine era la guvernare nu ştia ce are de făcut pentru a-i trimite pe oameni acasă? De ce a demisionat Ponta? Când i s-a cerut n-a făcut-o? Un guvern performant şi cinstit nu pleacă aşa, din senin! Cam astea ar fi întrebările şi uluielile zilei!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here