Badea, critici fără precedent la adresa tinerilor care au răsturnat vechiul guvern: „Manipulații cu aifon și feisbuc…”

0
37

Mircea Badea aArticol preluat de pe site-ul psnews.ro
Într-un articol publicat, miercuri seară, ca reacție la cald față de recent anunțata vizită a premierului Dacian Cioloș la Berlin, realizatorul TV Mircea Badea critică faptul că șeful guvernului va zbura către Germania, cu o cursă privată a companiei Air Ţiriac.
Din delegaţia oficială vor face parte 7 persoane, iar costurile sunt de 23 500 de euro.
Astfel, Badea nu pregetă să denunțe faptul că deși tinerii frumoși și liberi au avut revendicări extrem de clare și dure pentru clasa politică, iar fostul guvern a fost demis tocmai în baza unor abuzuri ale puterii, aceștia nu reacționează față de „tratamentul preferențial” al noului cabinet.
Astfel, realizatorul emisiunii „În gura presei” critică dur protestatarii exprimând că: „Pe acest val de cretinsim agresiv, comunistoid, a venit domnul Ciolos la putere.”
Totodată, Badea se întreabă de ce nu merge premierul laolaltă cu delegația sa în vizita externă cu o cursă de linie.
Redăm mai jos articolul integral al realizatorului TV:
„Costa 23.500 de euro. Probleme? Eu vreau sa spun din capul locului ca mi se pare absolut firesc, din toate motivele corecte, evidente. Dar noi aici, la Romania, avem alte standarde decat oriunde pe planeta. Au venit tinerii frumosi si liberi si au dat jos guvernul pentru ca Ponta nu avea grija de cluburile private si Oprea avea antemergator.
Asistam zilnic in spatiul public la adevarate isterii in legatura cu statutul special al diversilor demintari: ca de ce sa fie ei mai altfel decat oamenii obisnuiti, ca de ce nu merg parlamentarii cu metroul sau cu bicicleta, ca de ce avea ministrul de interne si viceprim-ministrul antemergator, ca imunitate etc… Pe acest val de cretinsim agresiv, comunistoid, a venit domnul Ciolos la putere. Tehnocratul, vezi Doamne.
Pai atunci sa aplicam aceleasi standarde pe care le-au impus manipulatii cu aifon si feisbuc: sa mearga, bre, cu o cursa de linie. Ca nu tuseste daca merge cu low-cost, asa cum am calatorit si eu acum doua luni fix la Berlin. Daca ma indignez ca parlamentarii, ca Oprea, ca privilegii si alte clisee manipulatorii pentru si de la tinerii trepanati, atunci ma indigneaza si Ciolos.
Sunt convins ca toate tutele isteroide se vor inflama major si in legatura cu avionul privat al lui Ciolos. Doar nu avem in superba noastra patrie dublu standard. Le aplicam tuturor aceleasi criterii. Altfel nu mai suntem frumosi si liberi ci hidosi si captivi.
P.S. Plus ca am inteles ca avionul se va inchiria de la Tiriac. Pai va dati seama cati mistreti va omori Tiriac la Balc de banii astia?!?!”, a scris Badea pe blogul personal.
 
sursa: psnews.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here