BĂIEŢII TARI ŞI ALTE HOLBĂRI!

0
24

gunoi tvBRAVO BĂIEŢI, SUNTEŢI FOARTE TARI!
Am urmărit, uimit, o intervenţie telefonică a lui G. Becali la B1TV. În emisiunea lui Sabin Orcan. Subiectul era cel cu cărţile ştiinţifice care salvează milionarii din puşcării. Erau acolo celebrii şi combativii Florian Buichir şi Alecu Racoviceanu. Mai erau şi alte două persoane, dar eu la cei trei mă refer. Cât de umili, cât de cuminţi au încasat papara ciobanului scriitor, cât de lipsiţi de reacţie au fost, cum au înghiţit toate aberaţiile lui! Au uitat că, de fapt, problema e cu totul alta. Din 2013 a apărut această regulă cu cartea scrisă care te scapă de 30 de zile, a afirmat Becali. El ştia, ei nu prea. Problema e că o astfel de lege (dacă e lege) nu poate fi aplicată oricui, pentru că nu toţi puşcăriaşii au bani pentru aşa ceva.Aşadar e o lege cu destinatar. Când termină toţi de scris, va fi abrogată! Grav e că trei jurnalişti vocali tac şi stau cu capul plecat în faţa unui individ ca Becali, dar cu siguranţă nu discutau aşa cu alţi „autori penali”! Veţi spune că e sunat el pentru că face rating, dar oameni maturi ca domnii amintiţi şi-au pierdut demnitatea atît de uşor? Am văzut, pentru prima oară, cărţile lui GB, erau pe masa lui Orcan. Coperte frumoase. Autorul susţinea că au fost 60.000 de exemplare! Şi ce legătură are asta cu pedeapsa primită? Cine-i împiedica până acum pe deţinuţi să scrie cărţi? Dacă erau inspiraţi, nu cred că era o problemă. Dar acum li se oferă condiţii, hârtie şi cele necesare. Din câte ştiu e chiar ilegal să introduci astfel de materiale în penitenciar. Cine-i plăteşte pe domnii profesori care verifică lucrările? Editurile care au obţinut acest drept, cum îşi recuperează investiţia? N-ar trebui să fie totul transparent? Revin la curajoşii jurnalişti şi le spun că sunt topit de admiraţie pentru ei! De asta există oameni ca Becali în media! Datorită unora ca ei!
Cazul Bodnariu din Norvegia e subiect la mai toate posturile de ştiri, dar tot pe ghiceală, presupuneri. A vorbit şi fratele domnului Bodnariu. Nici de la el n-am aflat care-i acuza reală De ce au fost luaţi toţi cei 5 copii, de ce se cere decăderea din drepturi ale părinţilor!!! Au fost bătuţi copiii? Primesc o educaţie neadecvată? Există dovezi că ar fi probleme reale în acea familie?
Radu Banciu a avut cuvinte frumoase la adresa lui David Bowie. Le-a citit, le-a gândit. Tot e bine. Apoi a trecut la „Borcică” şi numeroşii săi copii …TOP 300 Copii din flori! O idee bună de tot!
Adrian Mutu s-a însurat iar. Imagini văd la Antena 1…Dacă tot nu joacă fotbal, măcar face ceva plăcut…erau imagini de la nunţile lui…
Simona Halep joacă la Sydney, dar tot nervoasă, tot cu dureri la picior…Nu văd nicio schimbare de atitudine, de strategie faţă de ultimele apariţii de anul trecut. A câştigat primul set cu 6-4, a pierdut apoi categoric cu 6-2. Nevricale la fiecare minge greşită, incapabilă să contracareze mingile tăiate…Reuşeşte un break şi are 2-1, dar procedeele sunt extrem de vagi…cere iar intervenţie medicală…Setul trei i-a revenit cu 6-1 aşa că merge în sferturi. Problemele fizice o vor opri din nou, din păcate! Bravo pentru victorie! 🙂
La Realitatea am urmărit un dialog al surzilor. Şeful Casei de Sănătate nu era capabil să dea răspunsul clare, concrete la întrebările jurnaliştilor, nici la cele formulate de medicii care reclamau disfuncţiile sistemului de operare cu cardul, S-au cheltuit prea mulţi bani publici pentru a ni se spune că nu-i o problemă, se remediază! Mai mereu se blochează undeva, ceva…Medicii se transformă în operatori de computer şi nu mai au timp să consulte. E o sinistră porcărie ce s-a creat. În alte ţări sistemul funcţionează, iar până nu e pus la punct de ce să fim obligaţi să-l suportăm? De ce să pierdem ore stând la cozi, de ce să fim primiţi de medici nervoşi (justificat!)?
*Am văzut şi o bucăţică de Teo Show. N-o mai urmărisem de mult. O mare vedetă, Sânziana Buruiană (habar n-am în ce domeniu s-a remarcat), a născut, iar reporterul de la Kanal D stă lângă ea. Mama întinsă pe pat cu un bebe dormind lipit de capul ei de vedetă despletită… Ştiam că nu se filmează copiii în astfel de ipostaze, dar poate a dorit mama! Care a spus multe şi importante. Cum l-a pupat ea pe cel mic de nu ştiu câte ori ca să facă gropiţe! Am mai observat că Teo a slăbit mult, că are ochelari simpatici cu ramă roşie (sau aşa ceva) şi că Bursucul a vorbit mai puţin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here