Beatles 'N' JAZZ cu ADRIAN NOUR și CATALINA BETA la Teatrul Național din București (Sala Pictură, 27 februarie)

0
56

Beatles N Jazz 27 februariePe 27 februarie are loc la Teatrul Național (Sala Pictura, ora 19.00) spectacolul Beatles ‘N’ JAZZ. Biletele costă 60 și 80 lei.
 
In anii ’60, muzica The Beatles era, pe cat de respectata, pe atat de populara.
Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot mai multi muzicieni de Jazz au fost atrasi de a explora aceste compozitii extraordinare, melodii superbe, armonii parca divine, de o neconventionala complexitate armonica si metrica.
Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de Jazz.
 

Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de Jazz romanesti a ultimilor ani, CATALINA BETA impreuna cu ADRIAN NOUR, artist cu un timbru vocal deosebit, cunoscut publicului din spectacolele “RoyalFashion”, musicalurile “Romeo si Julieta”, “Fantoma de la Opera”, “My Fair Lady” sau participarea la cunoscutul show tv “Vocea României” şi colegii lor instrumentişti,  ADRIAN FLAUTUSTU– bass, CIPRIAN POP– chiara, ALEXANDRU BORSAN -pian, IULIAN NICOLAU– tobe, vor fi protagoniştii unei seri de jazz de excepţie si vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri Beatles.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here