Becali: Nu las ungurii peste FCSB

Articol preluat de pe site-ul România Liberă

0
88

Becali: Nu las ungurii peste FCSBPatronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că este dispus să investească şi 10 milioane de euro pentru ca formaţia sa să nu fie surclasată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, declarându-se „duşman” al premierului Ungariei, Viktor Orban, care a asistat săptămâna trecută la două meciuri în România.

„Dacă echipa asta la finalul turului este pe primul loc sau acolo, până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova… că eu cu ei mă bat. Cu restul nu am treabă, nu mă bat eu cu restul… Să facă Rapidul ce vrea, e problema lor… Iar dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban. Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro. Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera… la fotbal, nu la altele.

Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul… aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei… ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://romanialibera.ro/sport/fotbal/becali-nu-las-ungurii-peste-fcsb/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here