Headbanging cu Peter Pan

Articol preluat de pe site-ul Santinela

0
60
Headbanging cu Peter Pan
Galerie foto de Iulia Radu (click aici!!)

După doi ani de restricții pandemice, concertele au reapărut, timid, întâi în cluburi, cu număr de participanți limitat de spațiul interior. Odată cu venirea verii însă, numărul evenimentelor în aer liber, cu multe persoane, a explodat, iar fotografiile cu mulțimi de oameni arată că nimănui nu-i mai pasă de posibilitatea unei infecții covid sau că nevoia de astfel de manifestări este atât de mare, încât participanții pur și simplu își asumă riscul.

“O să îmi suflu nasul și gata”, bravează un tânăr cu maieu cu Judas Priest, pe care este imprimată o lamă de ras. Maieul este de fapt un tricou ușor decolorat, ale cărui mâneci au fost tăiate rudimentar, cu foarfeca, iar tânărul are 34 de ani și un job serios în restul timpului.

Bravade ca: “trece cu bere”, “dă-i cu țuică!”, “ficatul să țină, că plămânul duce”, “mă f… în covidul lor”, sunt afirmate cu mâna pe paharul de festival și cu țigara între degete, de majoritatea celor care aud că se discută despre pandemie. Iar motivul pentru o astfel de atitudine este nu doar acela că distracția și socializarea au lipsit doi ani, ci altul, mult mai profund.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://santinela.net/2022/07/25/headbanging-cu-peter-pan/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here