BEHEMOTH (Polonia) – o nouă confirmare la Rockstadt Extreme Fest 2014

0
56

Muzicienii de la BEHEMOTH, considerati in acest moment regii metalului extrem si cei care dau tonul in noua era a scenei de profil, vor concerta in Romania la Rockstadt Extreme Fest.
Organizatorii declara: “suntem incantati sa oferim spectatorilor o prezenta atat de apreciata si sa imbogatim palmaresul festivalului cu BEHEMOTH – trupa momentului pe scena mondiala de metal extrem!”
BEHEMOTH si-a facut intrarea pe scena death-black in anul 1991 si de atunci continua sa fie o prezenta sfidatoare, ce incalca in permanenta convenientele sociale si muzicale, in cautarea celor mai percutante mijloace de exprimare.  Revolta impotriva oricaror ingradiri, setea fundamentala de libertate si indubitabila vituozitatea tehnica, ii transforma pe muzicienii de la BEHEMOTH in varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala.
 
Discografia formatiei include peste 10 materiale full length, dintre care Satanica (1999), constituie un punct de rascruce in cariera formatiei, fiind albumul ce a contribuit fundamental la afirmarea trupei dincolo de ocean.
 
Cea mai recenta realizare vizuala a formatiei, videoclipul „Blow Your Trumpets Gabriel,” lansat la finalul anului 2013 este, potrivit solistului, Nergal,: “o manifestare a vointei artistice neingradite, prin care indraznim sa trecem dincolo de limitarile genului heavy metal”  Cat despre albumul “The Satanist”, pe care piesa se regaseste si care a fost deja lansat, Nergal a declarat ca: “reprezinta nevoia noastra nemuritoare de eliberare si iubirea pentru libertate in toate aspectele vietii.”
 
The Satanist este in acest moment considerat drept unul din cele mai importante si marcante albume metal din ultimii ani, o declaratie muzicala si conceptuala notata cu punctaj maxim de catre toate publicatiile de specialitate si nu numai. Este unul din putinele albume care a primit o recenzie in celebrul cotidian The Guardian.
 
Showurilor BEHEMOTH sunt adevarate demonstratii vointa de neclintit, determinare si forta viscerala. Publicul din Romania va fi martor la un festin brutal, primitiv si demonic, presarat cu imnuri eretice izvorate parca din adancurile iadului, la Rockstadt Extreme Fest.
 
Coponenta BEHEMOTH este urmatoare:
Orion – bass
Nergal – voce & chitara
Inferno – tobe si instrumente de percutie
Seth – chitara & backing vocals
 
Rockstadt Extreme Fest,  singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
 
 
OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), legenda britanica a genului punk, sunt celelalte nume deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pana in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda).
 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here