Billy Idol revine la București pe 29 iunie

0
32

Steve Stevens, colegul de scenă al lui Billy Idol, a împlinit 55 de ani! Pe 29 iunie, el se va afla la București alături de Billy Idol, în turneul său european de vară.  Concertul este organizat de Events.

Steve Stevens (născut Steven Bruce Schneider pe 5 mai 1959) este chitarist si compozitor american. Faimos mai degrabă pentru strânsa cooperare cu Billy Idol, Michael Jackson și Vince Neil și mai puțin pentru eforturile sale solo (Atomic Playboy și Flamenco Go-Go), Stevens e cunoscut fanilor și de pe micul ecran (apare, alături de soția sa, Josie Stevens, în showul “Married to Rock” difuzat de canalul E!). Cântă frecvent alături de fostele glorii muzicale din „Camp Freddy”, precum și împreună cu starurile din „Rock’n roll All Stars”,  „The Magnificent 7” sau „Ducati All-Stars”.

Steve Stevens este deținătorul unui Grammy pentru imnul Top Gun. Pelicula regizorului Tony Scott (un adevărat monstru sacru al filmelor de acţiune: „Enemy of the State”, „Déjà vu” sau „The Taking of Pelham” – 1, 2 şi 3) a mers direct în inima generaţiei rebele a anilor ’80 şi l-a transformat pe Tom Cruise, în rolul lui Maverick, pilotul genial care nu respectă regulile, într-una dintre cele mai mari vedete ale lumii. Top Gun a fost filmul cu cele mai mari încasări ale anului 1986, cu 177 milioane dolari doar în SUA.

 

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generation X din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care s-a cuplat cu Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” „Flesh For Fantasy,” “Hot In the City,” „Eyes Without A Face,” and „Cradle of Love” și multe altele.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei (Regular) și 214 lei (Golden Ring). Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei, iar biletele Golden Ring la prețul de 235,4 lei. Acestea se pot cumpăra online pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here