Alina Eremia a lansat videoclipul single-ului „Cum se face” – VIDEO

0
296

Alina Eremia a lansat ieri videoclipul single-ului „Cum se face”, o piesa antrenanta cu un mesaj puternic. Filmarile pentru clipul ce poate fi urmarit mai jos au durat aproape 24 de ore.                                                                                 
Alina Eremia se numara printre cei 12 super eroi ai scenei contemporane, care traiesc, canta si respira LaLa, fiind parte integranta a fenomenului fara precedent ce a cucerit inimile mai multor tinere generatii.
Pe Alina Eremia o puteti revedea alaturi de Dorian Popa, Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman, Sore Mihalache, Rafael Tudor, Dima Gheorghita, Alexia Talavutis, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Alex Nicolae  si Gabi Ciocan pe 1 iunie la Arenele Romane, în cadrul showului LaLa Band ce va avea premiera odata cu prima zi de vara calendaristica.
 
LaLa Band pregateste o noua productie de proportii coplesitoare, elaborata pana în cel mai mic detaliu. Nici macar data nu a fost aleasa la întamplare, ziua de 1 iunie fiind deja una cu semnificatie sentimentala, atat pentru trupa cat si pentru fani.
 
 
Spectacolul din 1 iunie este produs cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.
Biletele costa:
Categoria VIP – 300 lei (întalnire cu membrii LaLa Band, poza si cadou surpriza + loc pe scaun)
Categoria I – 100 lei (loc pe scaun)
Categoria 2 – 75 lei (loc pe scaun)
Categoria 3 – 50 lei (loc pe scaun)
Categoria 4 – 35 lei (standing)
 
 
Biletele se gasesc în Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, în oficiile Postei Romane, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos si Diverta, si online pe blt.ro, bilete.ro si myticket.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here