Brian May și Roger Taylor intenționează să susțină o serie de concerte în acest an

0
25

Brian May și Roger Taylor au în plan susținerea unor concerte, sub titulatura Queen, spre finalul acestui an. Știrea a fost confirmată de Brian May.
 
Chitaristul a postat pe sitee-ul personal următorul mesaj: „Se pare că va fi un an aglomerat pentru noi. Chiar în momentul în care scriu acest mesaj, suntem pe ultima sută de metri în pregătirea filmului despre Freddie. A fost foarte greu să strângem toți oamenii pentru ca acest film să vadă lumina zilei. Din această experiență în domeniul filmului, am învățat că șansa se poate ivi neașteptat, dar poate dispărea la fel de subit. E greu să ai toți actorii pe care îi disponibili în același timp. Dar sunt mulțumit de ceea ce a ieșit. Cred că anunțul line-up-ului va face senzație”.
 
Brian May vorbește și despre faptul că lucrează din nou cu Roger Taylor: „Am discutat despre câteva concerte alături de Roger și… alți artiști, nu știm încă cine ni se va alătura. Desigur, astăzi nu mai poți ține secret nimic mai mult de 5 minute, acum avem Facebook, Twitter și zvonurile circulă rapid. Cred că suntem pregătiți pentru o serie de concerte, de fapt în cadrul întâlnirii noastre de astăzi, am închinat un pahar în cinstea acestui eveniment”.
 
sursa: Classic Rock Magazine

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here