Britanicii de la Antimatter canta in premiera la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 22 septembrie

0
26
Antimatter 22 septembrieJoi, 22 septembrie de la ora 21:30, METALHEAD va invita la Hard Rock Cafe la o seara magica alaturi de britanicii de la Antimatter. 
Infiintata in 1997 de catre Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se intoarce la Bucuresti pentru un show unde veti putea asculta piesele care i-au facut celebri. Alaturi de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, doua live si doua compliatii, cel mai recent album Fear of a Unique Identity, in 2012. Primele release-uri ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cantate de voci feminine si au balansat intre Gothic si Trip Hop. Planetary Confinement a marcat startul unei schimbari stilistice catre un Acustic Rock cu un sound mult mai melancolic, iar Leaving Eden a continuat aceasta directie, evidentiind mai mult chitarele electrice, alaturi de un sound ambiental. Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai coerent, energic, mixand diferitele stiluri prin care au trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave. „The Judas Table” Tour trece si prin Romania pentru a promova albumul „The Judas Table”. Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK .
Mick Moss & CO revin in Romania dupa prezenta la festivalul Metalhead Meeting 2015 unde au cantat alaturi de nume precum Amorphis, Turisas, Satyricon sau The Sirens.
Biletele pentru showul Antimatter se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile. Cumpararea biletelor include automat si rezervarea de loc la masa.
Biletele in presale au următoarele preţuri:
– 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 39 de lei acces general cu loc la masa
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele acces general costa 50 de lei. Biletele VIP vor fi cel mai probabil sold out.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here