BRUCE DICKINSON A ÎNVINS CANCERUL (20.05)

0
31

bruce dickinsonBruce Dickinson, frontman-ul trupei Iron Maiden, a mulțumit echipei medicale care l-a îngrijit și fanilor care i-au fost alături în această perioadă grea.
Bruce a urmat un tratament timp de 7 săptămâni, după ce i-a fost descoperită o tumoră la limbă. Aceste probleme de sănătate, l-au obligat pe Dickinson să amâne înregistrările pentru cel de-al 16-lea album de studio al formației Iron Maiden.
Dar după ce ultimele analize au ieșit bine, medicii i-au permis artistului să se întoarcă în studio.
Bruce Dickinson a postat următorul mesaj pe pagina oficială de Facebook a trupei Iron Maiden: „Vreau să mulțumesc echipei fantastice de medici care m-au îngrijit în ultimele luni. A fost o perioadă grea pentru familia mea, de fapt, din multe puncte de vedere a fost mai greu pentru ei decât pentru mine.
De asemenea, vreau să le mulțumesc fanilor pentru cuvintele frumoase și gândurile bune. Cred în puterea gândurilor bune, iar încurajările venite de la familia Maiden din lumea întreagă, au însemnat foarte mult pentru mine.
Acum sunt foarte motivat și abia aștept să mă întorc la treabă, cât mai repede posibil!”
 
Rod Smallwood, managerul formației Iron Maiden, a declarat că trupa nu va susține concerte până la anul pentru a-i permite lui Dickinson să se refacă complet, dar a confirmat că vor fi reluate înregistrările pentru noul album. „Deocamdată ne concentrăm pe albumul cel nou. În săptămânile următoare băieții vor intra în studio pentru a finisa piesele. Cu siguranță albumul va fi lansat anul acesta”, a declarat Rod Smallwood.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here