PREMIERE DAR ŞI POSIBIL SCANDAL EXTERN 23.12

0
15

ciolos-handbal-andreea-alexandru (600 x 451)S-au găsit bani pentru a premia jucătoarele şi antrenorii naţionalei de handbal. Am înţeles că s-au dat 60.000 lei de om.  Nu ştiu dacă suma e egală pentru fiecare sau s-a ţinut cont de minute şi performanţe.Antrenorii au primit alte sume. Şi cei din staff. În 2005 s-au dat între 9 şi 27.000 de euro (conform declaraţiei lui Gh. Tadici, antrenorul de atunci). Atunci era vorba de medaliile de argint. Antrenorul a avut prima dublată şi a primit 32.000 euro. Acum se anunţă suma în lei, ca să pară mai mult, dar e vorba de 13, 4 mii de euro. Ar mai trebui să auzim ce dau sponsorii şi alte instituţii. Repet, fetele merită oricât.
Am văzut că e confuzie pe tema organizării turneului preolimpic. S-a spus că locurile 2,3,4 organizează turnee. Spania, care a fost finalistă la europene e calificată direct la J.O. ca şi Norvegia. Odată ce nu se ştie sigur, de ce să anunţi aşa ceva? Dl. Dedu are obligaţia să dea un comunicat în acest sens. Dacă turneele preolimpice nu se vor acorda ţărilor care au obţinut primele locuri pe terenul de joc, atunci poate că e cazul unui protest al celor trei: Olanda (care a mai făcut asta, când a fost lucrată de Spania şi Serbia), Polonia şi România.
Festivitatea transmisă de unele televiziuni mi s-a părut agreabilă, dar premierul Cioloş n-a fost receptiv la sugestia acordării unor rente viagere. Narcisa Lecuşanu a exprimat clar acest deziderat. Tehnocratul şef nu le are cu vorbele şi nici cu sportul, aşa că e bine că a reacţionat şi aşa!
Am găsit acest text care arată că FRH a luat poziţie…Încă nu s-a luat o decizie!
 
http://www.agerpres.ro/sport/2015/12/23/handbal-feminin-federatia-romana-de-handbal-ia-pozitie-dupa-ce-ihf-a-acordat-danemarcei-organizarea-turneului-preolimpic-21-57-37
Şi încă un text care arată că scandalul pluteşte în aer…
http://www.ziare.com/handbal/nationala-handbal/jocuri-de-culise-incredibile-la-varful-handbalului-mondial-iata-cum-a-luat-ihf-decizia-contra-romaniei-1400713

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here