BT Live Limited Edition prezinta: Omul cu Șobolani – Special Acoustic Session – în Club Control (21 noiembrie)

0
31

BT Live Limited Edition continuă pe 21 noiembrie cu un show acustic susținut de Omul cu Șobolani în clubul Control.

Sezonul BT Live 2019-2020 reunește un număr de 4 showcase-uri care surprind trupele protagoniste într-o lumină mai puțin obișnuită, o ediție limitată ce pune nume sonore ale scenei muzicale românești într-o nouă lumină. Artiștii cooptați în seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus și conturat curentul alternative rock în peisajul sonor românesc în perioada anilor 2000 și care nu încetează să se reinventeze și să cucerească noi și noi valuri de ascultători.

Înființată în 1997, Omul cu Șobolani avea să devină emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale culturii underground din România, alături de alți câțiva pioneri ai curentului alternativ, abordând un stil care se detașa vehement de mainstream-ul autohton, dar și de conceptul de muzică rock de la acea vreme.

Aflați în plin turneu național de promovarea a noului album intitulat „Fabrica de Păpuși„, Omul cu Șobolani face o escală în Club Control și aduce în fața publicului bucureștean, un performance cu care fanii nu sunt deloc familiari: un show acustic.

Timp de 22 de ani marcați de o intensă activitate concertistică și prin toate cele 8 albume de studio, Omul cu Șobolani ne-a obișnuit cu riff-uri de chitară alerte, beat-uri energizante de tobe și bas și un ritm cadențat de timbrul vocal al solistului Dan Amariei.

Pentru BT Live Limited EditionOCS ne pregătesc un concert cu mai puțin distors, un performance în care dialogul dintre artiștii de pe scenă prinde glas, în care publicul devine parte din spectacol, un show în care chitara acustică e pusă la loc de cinste.

Setlist-ul concertului ne va purta printre single-urile proaspăt lansate, dar și printre píesele de pe primele albume, cele care i-au consacrat, cele care i-au adus în casele noastre prin canale muzicale precum Atomic TV sau MTv România și care ne-au oferit un soundtrack uptempo, cu versuri ce te scufundau într-o realitate inconfortabilă, dar care reușeau să te binedispună prin modul în care se abordau situațiile din punct de vedere liric și muzical. În toți acești ani, Omul cu Șobolani a luat pulsul societății și nu s-a dezmințit de acest obicei nici pe cel mai recent album, Fabrica de Păpuși, lansat în această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here