București: Masca de protecţie, obligatorie în Centrul Vechi, pieţe, târguri, staţii și gări / Organizatorii de evenimente, obligați să pună la dispoziţia publicului măşti

Articol preluat de pe site-ul HotNews

0
106

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) a decis, luni, ca purtarea măştii de protecţie să devină obligatorie în zona pietonală a Centrului Vechi al Capitalei, în pieţe, târguri, staţii STB şi CFR, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bucureşti. Decizia CMSU se aplică de marți.

„S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii de protecţie pe toată durata zilei în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală. S-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, pe toată durata desfăşurării expoziţiei, târgurilor de către toate persoanele. S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii în staţiile STB, în gări, staţii CFR, peroane, autogări, staţii de auto, taximetre”, a spus purtătoarea de cuvânt a Instituţiei Prefectului – Municipiul Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Organizatorii de evenimente, obligați să pună la dispoziţia publicului măşti de protecţie

Ea a informat că s-a stabilit pentru organizatorii de evenimente sau spectacole obligativitatea de a pune la dispoziţia publicului măşti de protecţie. De asemenea, purtătorul de cuvânt a precizat că s-a decis obligativitatea participanţilor la evenimente, la spectacole de a purta măşti de protecţie pe toată durata respectivelor manifestări, de la accesul în zonă şi până la ieşirea din aceasta.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24209706-bucuresti-masca-protectie-obligatorie-centrul-vechi-piete-targuri-statii-gari.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here