Byron se alatura festivalului Shine

0
34

Shine 2 iulie aDupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, SHINE s-a bucurat de prezenta a peste 7000 de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015 !
Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival bucurestean, Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si pana acum au fost confirmate trupele Alternosfera, Subcarpati, Carla’s Dreams, Mihail, Boogie Belgique, Robin and the Backstabbers, Firma, TRAVKA, Fameless,  Coma, Elderbrook, N.O.R., Sunet Fin, Aeon Blank, Pinholes, The Kryptonite Sparks si Ligia Hojda.
Afisul festivalului se imbogateste si cu bucurestenii de la Byron care vor canta vineri, pe 1 iulie, in prima zi.
Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.
Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:
Pana pe 1 iulie abonamentele de doua zile se gasesc la 90 de lei Acces General iar biletele de o zi la categoria Acces General costa 55 de lei. Biletele de o zi sunt valabile in oricare zi a festivalului.
In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile iar biletele de o zi vor costa 60 de lei. 
Shine Festival– un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here