C. CONTRA, LASĂ-NE SĂ NE UITĂM LA FOTBAL! 26.03.

0
215

Contra e nervos, se supără pe cine-l critică. Not good. Cică să fie lăsați jucătorii în pace. De asta ne-a redat, a nu știu câta oară, CV-ul lui bogat de antrenor, de jucător, de cetățean? Nu avem voie să-l criticăm, orice ar fi. Cum adică să punem presiune pe jucători, pe antrenor? Toți îl vânează zice C.C.* Așa a fost mereu, toți antrenorii naționalei au fost și vor fi criticați, atâta timp cât echipa nu are un joc plăcut și eficient. În 2016 cu Franța la Paris am pierdut, dar am jucat bine. Nimeni n-a făcut urât.* Acum, la prima partidă oficială, pierdem și nu e bine să criticăm.* Da, sunt milioane de selecționeri în fiecare țară, da, oamenii au dreptul să-și exprime părerile și da, antrenorii alături de jucători să arate ce pot pe teren, nu la interviuri sau conferințe de presă.*Culmea, C.C. ne-a subliniat că joacă la 3 zile. Și de la ultimele jocuri câte luni au trecut? *Ai senzația că jucătorii joacă cu ziarele în față, că citesc presa și la antrenamente, că stau cu ochii pe mobile, tablete. *Micuțul delir de persecuție a antrenorului C.C. nu face bine nimănui. L-au deranjat Dinu, Panduru, Balint, Iordănescu și alții. Nici ei nu au voie? ! ”Când vor fi antrenori, vor chema ce jucători doresc ei” (a consemnat și GSP această rățoială nefondată a antrenorului). Dar același exigent C.C. a declarat că ar fi schimbat, dacă se putea, la pauză 7-8 jucători la Stockholm. Nu-și dă seama că recunoaște implicit că a ales greșit primul 11. El are voie să pună presiune pe jucători? I-a certat, a țipat la ei. Asta merge la pachet cu gloria e a fi chemat la lot. * Presa consemnează că avem aproape cea mai bătrână linie de apărare din Europa (Săpunaru, Moți, Grigore sunt toți peste 30, Benzar tocmai a împlinit azi 27, iar Bancu are 26). Bancu nu e fundaș, dar nu mai contează.

  • Total nepatriotic, R. Naum scrie în GSP că nu ne vom califica (așa-i spune rațiunea) dar extrem de populist-patriotic afirmă că Stanciu și Grigore au greșit la goluri pentru că ”au trecut prin Arabia, după ce au capotat în Occident”. Același Naum insistă pe nechemarea la lot a celor care vin din zona arabă, dar refuză să dea soluții, deși Claudiu Niculescu l-a rugat(25.03 la DigiSport1). Naum n-a avut argumente în fața oamenilor de fotbal și a propus statistici. Îl apără pe Contra atacându-l indirect. Dacă tot insistă, erau stoperi români și la tineret și în țară. Dacă tot pregătim viitorul, de ce să nu riscăm și acolo? Săpunaru cu unul tânăr lângă el (Bălașa, Pașcanu, Rus, Mureșan, Gardoș, Mera, Țâru ș.a.) nu se putea încerca?

PĂRERE PERSONALĂ

Naționala de tineret, a arătat mai bine, decât echipa seniorilor, chiar dacă C.C, a preluat 9 jucători de la Rădoi. E drept că au fost două amicale, au fost multe stângăcii, dar determinarea s-a văzut. S-a văzut și gândirea antrenorului. Au fost și faze de gol. Și tinerii au fost criticați de marele Mironică de la PRO X, care a afirmat că păreau bătrâni…Am văzut meciuri diferite, e clar!

Îl rog pe Domnul C.C. să ne lase să ne uităm, să comentăm cum vrem, cum simțim, unde dorim. El să-și vadă de treaba lui, pentru care, presupun, că e bine plătit. Iar pentru alde Dănuț Lupu și alții tari în gură, ocaziile nu apar pe tabela de marcaj, iar fotbalul se joacă pe goluri nu pe bază de dacă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here