CADOURI ESENŢIALE

0
191

Thank-you multumesc aAzi am mulţumit de peste 500 de ori, poate de 1000 de ori şi nu-mi pare rău. Pe lângă urările formale au fost unele adevărate şi le-am simţit ca atare. Vreau să mulţumesc pentru cadouri echipei Emilia Nicolae, Lavinia Ban, Crina Ionescu, Luciana Gingăraşu şi Iulia Radu pentru faptul că au fost mereu aproape, că au ajutat mereu că s-au bucurat cu mine de toate evenimentele. Nu spun ce am primit, dar spun că m-am bucurat.
Am primit un cadou absolut special de la Andrei-Ştefan (3 ani şi 8 luni peste 3  zile). Mi-a dat un pup şi eu i-am mulţumit. Mi-a spus că-mi mai dă pentru că vrea ca „tăticul lui să se facă tânăr, tânăr de tot”! E absolut de la el, nu i-a sugerat nimeni vreodată aşa ceva. A spus că nu mă pupă zilnic, doar în weekend. Să ajung mic ca el să ne putem juca. M-a dat gata 100% !!!
Am primit telefoane, SMS-uri, mail-uri, facebook, site…am răspuns peste tot, cât am putut fizic. Uneori am dat doar like şi vă rog să nu vă supăraţi. Am citit absolut tot! Dacă ştiam că la 66 de ani poţi avea o astfel de notorietate, făceam anii ăştia mult mai devreme!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here