Cadouri Personalizate si idei unice de cadouri prin imprimare 3D

0
160

În ziua de azi este greu să mai surprinzi pe cineva cu un cadou dacă acesta nu este scump iar o soluție pentru acest lucru o reprezintă cadourile personalizate online care sunt originale și pot avea un efect mult mai mare decât un cadou care să fie apreciat doar pentru prețul piperat.

Să luăm ca exemplu o cană care nu prea pare a fi un cadou ideal dar atunci când aceasta este personalizată cu fotografiile persoanelor dragi sau cu un text bine ales arată persoanei ce urmează a o primi cât este de importantă și de specială primind în dar un cadou încărcat de amintiri și sentimente. Poate nu vă dați seama dar o cană personalizată este un dar ce continuă să dăruiască zâmbete în fiecare dimineață la cafea, nu doar o bucurie de moment atunci când este primită.

Pe 3Dgifts.ro există căni personalizate cu modele pentru diferite evenimente, de la căni aniversare cu modele speciale pentru zile de naștere până la căni personalizate pentru Indrăgostiți, Crăciun, Paște, 1-8 Martie, Haioase etc.

Pe lângă cănile personalizate mai puteți face și brelocuri, ceasuri sau chiar jucării de pluș personalizate dar puteți imprima și fotografii pentru a le avea pe suport de hârtie pentru a fi mai „palpabile”.

Întradevăr acesta nu este singurul site unde găsiți cadouri personalizate dar diferența față de celelalte o face calitatea ridicată a produselor ce le oferă și prețurile rezonabile.

Am lăsat spre final partea cea mai importantă, adică faptul că este singurul magazin online ce a pus la dispoziția publicului larg posibilitatea de achiziționare a unui cadou personalizat prin imprimare 3D.

Trăim în era tehnologiei și nu mai este mult până când o să avem în casele noastre pe lângă imprimanta normală pentru poze sau documente și o imprimantă 3D. Probabil ați văzut în filmele SF cum unii apasă pe un buton și parcă prin magie apare câte un obiect facut la imprimanta 3D. Deocamdată timpul de prelucrare al unui obiect este de la câteva ore la câteva zile, deci mai avem mult până să ajungem acolo dar cei de la 3Dgifts.ro dispun de această tehnologie și o folosesc pentru a crea cadouri personalizate 3D cu care să impresionăm cu adevărat persoanele dragi.

Unul dintre cadourile personalizate reprezentative prin imprimare 3D este Lampa Memories Personalizata care este si primul cadou de la care a pornit ideea de a crea site-ul 3Dgifts.ro. Pe langa faptul ca este un obiect unicat de decor potrivit pentru orice casa, aceasta veioza este un cadou personalizat ce impresioneaza pe oricine fiind ideal pentru iubita, nasi, bunici, parinti sau chiar pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here