CAM 9 ORE DE LIVE! 2.01.2021

0
292

facebook live streaming cam 9 ore

Am citit pe FB că echipa de la la Zu a făcut un program de „imens succes”, de 9 ore. E drept că au emis și pe teve, și pe radio, dar și online. E drept că au beneficiat de muzici cu drepturi de autor achitate de patronat, de promovare agresivă, de un trust întreg mobilizat. De paginademedia care i-a susținut înainte și după. Clientelismul e în floare la Obae. Nu mă aștept să se schimbe ceva. Nu am cum să-l plătesc să fie măcar obiectiv, dacă nu amabil.

Psihologul de P.A.E.

Și acum să vă zic cum a fost la noi. Am combinat Foc de P.A.E. cu Psihologul Muzical, pentru că am primit liber din partea conducerii R.R.A. O spun cu regret. Pentru prima ediție a anului 2021 pregătisem niște surprize frumoase. Le-am înlocuit cu altele. Suntem doar  două persoane (Iulia și cu mine), fără radio, fără televiziune, fără presă, fără promo, susținuți strict de ascultătorii-privitori. Distribuirile ne pot ajuta mai mult în viitor.

Am condus oamenii până la miezul nopții de 31 decembrie, am difuzat și puțină muzică înregistrată de noi în cele două emisiuni produse și realizate (o premieră la Foc de P.A.E.) timp de 4 ore. Apoi pe 1 ianuarie am reluat transmisia puțin după 22,00 cu alte 4 ore 50 de minute. Au fost, de fapt talk-show-uri, nu prezentări de muzică. Am dialogat cu ascultătorii, am citit 99% dintre mesaje, cam 600 în cele aproape 9 ore, am vorbit cu Gigi Gheorghiu aflat în Florida și cu Vasile Șeicaru aflat la mare, doi dintre sărbătoriții momentului, alături de Iulia, care a împlinit și ea niște ani de viață pe 2.01.

A început să prindă numărul de skype, 0373780312 și oamenii sună în direct. Nu mulți, dar e timp ca emisiunea să devină mult mai interactivă și pe plan audio, nu numai în scris. Ne-ar ajuta enorm dacă v-ați abona la pagina noastră de Youtube unde s-au adunat toate emisiunile dar și numeroase playlisturi tematice rare și inedite.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here