Camioane în Mulțime la Psihologul muzical (ediția 703 – 19.03.2016)

0
224

Camioane in multime la Radio Romania 2016Un grup cu vechime, dar cu o imensă pauză în activitate ne-a vizitat. Putem vorbi despre un debut. Camioane în Mulțime a venit în componența: Emanuel Gheorghe cunoscut de toată lumea cu numele de „Fisă” (a venit cu chitara), Carmen Dincă (solistă și textieră), Robert Voicu(chitară bas) și Alex Diniță (percuție). Cei patru bucureșteni au cântat, s-au prezentat, au explicat trasee individuale. Fisă a lucrat cu numeroși artiști români, a orchestrat, a produs, a compus. A cântat cu Laura Stoica, Roșu și Negru sau Proconsul. Are multe de spus, dar e destul de discret.
Carmen, om de presă cu talent solistic indiscutabil a colaborat cu foarte multe nume mari și este legată matrimonial de Proconsul. Și Alex Diniță a lucrat cu Proconsul. El este un pasionat I.T.-ist. Veți afla destule despre Camioane, care promit o revenire după un deceniu de tăcere. Pe lângă piesele proprii, veți auzi și câteva dintre preferințe cu Nickelback, Paramore, Pink Floyd, Coldplay, Kongos ș.a. Nu putea lipsi din program regretata Laura Stoica. Cântările live n-au fost multe, dar au fost foarte apreciate.Urmează concerte și noi înregistrări. O trupă  cu resurse, greu de inclus la o singură categorie stilistică.
 
Agenda pop-rock a inclus nume ca Brian May și Kerry Ellis, Vitas, Otis Redding, Margareta Pâslaru, Billy Sheehen, Rihanna, Loretta Lynn, Iggy Pop, Willie Nelson ș.a.m.d.
 
 
Top 5 Sentimental a propus 35 de piese semnate de Mircea Rusu. Primele clasate au fost 1. Lacrimă de dor, 2. Omu’ bun și pomu’ copt, 3. Câmpuri aurii.
 
 
Audio:

 
Selecția mesajelor (au fost peste 300!)
Mihail Turturică Vitas are 37 de ani
Robby, Reşiţa Regret că n-am putut ajunge la concertul lui Brian May… Pentru mine a fost o săptămână tristă… Părinţii nu mi-au dat bani de drum… Adică mi-au dat dar nu mi-au dat şi pentru iubita mea şi nu puteam să plec singur… Este revoltător! Am avut câteva zile infernale!! Sunt în război cu părinţii!
Cristi, Olanda, şofer de tir: Sunt foarte amuzanţi ascultătorii care se referă la Freddie Mercury. :)))
Radu Cartianu Salut cu drag revenirea in multime a camioanei sefe. grin emoticon Si a dlui Fisa Emanuel. :)))
Mirela, Milano A fost extraordinar concertul lui Toto Cutugno!! Fabulos!! Mă bucur că sunt cu voi în această noapte!
Niko, Milano Îl înţeleg perfect pe Robby!! Eu am venit cu mama în România pentru concertul lui Toto Cutugno de la Cluj!! A fost pe 13 martie! Mama nu a vrut să mai stăm o zi în Bucureşti ca să-l văd şi eu pe Brian May!!! Am plecat în Italia dimineaţa pe 14 martie! Mi-a sfâşiat inima!!
Traian, şofer de camion De când aşteptam să vină această trupă la Psiholog! 🙂
Lylytrance De unde vine numele trupei? „Camioane în mulţime”… cum adică „în mulţime”?! Ca un fel de accident?
Marius Eugen Coman Buna seara,Andrei,tie si invitatilor tai ! Daca nu am salutat pâna la ora asta,nu inseamna ca nu v-am ascultat,dar e mai greu sa conduci si sa intri pe facebook in acelasi timp ! M-am tot gândit ce inseamna,in traducere,numele trupei invitate,si am gasit:”Vama Nadlac”, pentru ca acolo gasesti,tot timpul,o multime de camioane!
Arici Ţepos Nu vă supăraţi pe mine… dar a merge la Măruţă sau la Acces Direct sau la Teo e un fel de sinucidere artistică! De ce să mergeţi acolo?
Dan Va ascult cu interes. Sunt un rocker domol si sofer de camion iar numele trupei m.a facut sa fiu interesat pe loc. Am intrat pe Youtube sa vad ce si sa aud ce canta trupa Camioane in multime.  Suna bine si le urez succes. P.S. Nu mergeti la Maruta.
Tina Habineac Rosato · Camioane in Multime sunteti… plastici. Si ca sa va parafrazez daca nu ati fi, v-as inventa… sa va pot asculta mereu de aici din Italia.
Buna noapte! va multumesc tuturor pt cele 5 ore,ce le petrec in fiecare vineri cu dv, cu mare placere. Ioli va saluta impreuna cu marea neagra Constanta.
George, Los Angeles Foarte tare asta cu fanii… Deci dacă am văzut Delirious de 5 ori sunt un „oarecare”, iar dacă l-am văzut pe Morrissey de 41 de ori sunt un „extrem”. Super!!
Patricia, Sao Paolo Super piesa cântată live! Felicitări!
KissArmy Felicitări! Se aude foarte bine live!
Alin Rau Se aude fantastic si pe drumurile Americane, un sibian.
Alex Traian O buna dimineata si din Manchester Va ascult cu drag Super tari emisiunile si invitatii.
Cristi, Focşani Frumoasă emisiune! Vă urmăresc de 10 ani!
Boogie Super piesa respinsă la Eurovision! Era de aşteptat să nu se califice!
Vicky Provocare pentru Fisă: să cânte măcar câteva acorduri din piesa Val de mare! 🙂 Te rock frumos!
Marius, metalfan Şi în Belgia se aude foarte bine! Felicitări invitaţilor!
Onu Pavelescu Am auzit! Wow, ce bine suna! Mai cantati, mai cantati!
George, Los Angeles Vă contrazic. În 2014 am făcut un videoclip pentru piesa Kiss Me A Lot (Morrissey) şi l-am pus pe Youtube. Până în decembrie 2015 videoclipul a înregistrat 302.105 vizualizări. În ianuarie 2016 am primit de la Youtube 3 dolari, iar autorul piesei a primit pentru drepturi de autor 1,5 dolari. În atâta timp! E o sumă infimă pentru autor! Dacă în 2 ani, tu ca autor nu primeşti nici 2 dolari… În schimb, Youtube-ul primeşte sume colosale din reclamele pe care le introduc pe videoclipurile tale. De aici vine supărarea artiştilor. Platforma Youtube sau Spotify câştigă milioane de euro sau dolari anual, în timp ce artiştii primesc 1,5 dolari dacă au peste 300.000 de vizualizări. E stupid!!!
Sol Ciprian Va ascult din Portland, Oregon. Andrei felicitari pentru emisiune. Felicitari invitatilor pentru muzica de calitate ce ne-o ofera. Keep Up the excelent work!
Irina Smighelschi Speciala emisiune, domnule Partos!Felicitari dumneavoastra si mult succes invitatilor din aceasta noapte!!!
Matei, Norvegia Îmi place foarte mult emisiunea aceasta! V-aş propune ca într-o ediţie viitoare să difuzaţi o piesă cu Sonata Arctica. Merită ca muzica lor să ajungă la cât mai mulţi ascultători!
Adina Dar nu doar despre Iron Maiden s-a spus că vine în România… Am văzut la ştirile TV că e posibil să vină Rihanna!! Mi se pare mult mai interesant decât Maiden care au tot fost şi nici măcar nu au avut mulţi spectatori. Dacă se confirmă ştirea cu Rihanna sunt sigură că va fi ca la Robbie Williams!
Marry, Buc În alte ediţii s-a discutat despre posibile interviuri la Psihologul muzical. Eu mi-aş dori să-l aud la emisiune pe Justin Bieber. Aş muri şi aş învia dacă aţi face un interviu cu el!
KissArmy Bine… dar dva faceţi interviuri de 15-20 de minute, chiar şi mai mult… Ce să vorbiţi cu Justin Bieber atâtat timp?!
Patricia, Sao Paolo Exact la acel clasament al celor mai bune şi expresive texte mă gândisem şi eu! Pentru că la polul opus se află artişti precum: Van Morrisson, Leonard Cohen, Bob Dylan, Morrissey (nu mai ştiu ordinea exact) care au folosit peste 1.500 de cuvinte DIFERITE în textele lor. Păi, nu te supăra Adina, dar dacă Justin Bieber are 1.500 de cuvinte în vocabular… :))))
Adina Aşa şi? La ce i-au ajutat atâtea cuvinte diferite folosite?! Uite, Justin foloseşte limbajul comun… nu vrea să facă pe deşteptul! Cei enumeraţi de tine nu se adresează nouă, tinerilor! Deci la ce-i ajută că ştiu atâtea cuvinte?!
Dana Justin Bieber e mult mai inteligent decât pare! Nu-l lasă producătorii să dea interviuri. Aşa s-a întâmplat şi cu Michael Jackson. Nici el n-a dat interviuri ample. Asta înseamnă că era prost?!
sursa (pentru audio): Radio România Actualități
 

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here