Carmen Victoria Bârloiu la Psihologul muzical (ediţia 670 – 1.08.2015) – AUDIO

0
245

Carmen Victoria Barloiu la Radio RomaniaA fost din nou o ediţie mai aparte. Am fost doi oameni născuţi pe 31 iulie în studio. Diferenţă de exact 20 de ani între noi. Carmen Victoria Bârloiu este o jurnalistă foarte talentată şi premiată, care s-a retras din media într-o zonă pitorească a ţării şi se ocupă de toate. A mai fost în studio în urmă cu 170 de săptămâni, alături de alţi ascultători, când anivesarsam ediţia 500.
 
Acum am dorit să ofer celor de acasă, prin prezenţa ei, un model de gândire şi faptă pozitivă. Se ocupă de Tabăra Oratia (în judeţul Argeş), de Asociaţia Clubul Prieteniei şi de un Ansamblu de cântece şi dansuri populare din zonă. Toate proiectele ei se adresează copiilor. Este adesea ajutată de fiul ei Horia (15 ani), dar şi de experienţa din adminsitraţie locală. Ne-a relatat cum se obţin fonduri, cum se fidelizează un anumit public, cum se implică părinţii în toate acţiunile despre care veţi afla ascultând întreaga emisiune.
 
Lista preferinţelor muzicale a inclus nume ca Mădălina Amon (imnul taberei), Laura Stoica, Hammerfall,  Zoia Alecu, Tagma, The Shorts, Cargo (trupă îndrăgită şi pentru că e din Timişoara, de unde provine şi Carmen Victoria), Garou, Taxi ş.a.m.d.
 
Carmen Victoria Barloiu si caricatura AndreiAm primit în dar din partea invitatei o caricatură realizată de Cristi Vecerda (Criv) pe care am dat-o deja la înrămat, semn că mi-a plăcut.
 
A fost o ediţie extrem de tonică, pigmentată de piese estivale din toate timpurile. Unele votate, altele nu. Top 5 Sentimental a fost astfel mai amplu. Primele locuri au surprins, dar aşa au dorit votanţii. 1. Maroon 5- This Summer Gonna Hurt…2. Joe Satriani-Summer Song (piesă instrumentală), 2. Locash-Here Comes Summer , 3. Kid Rock- All Summer Long.
 
Am difuzat, totuşi şi piese cu ABBA, Cris Rea, Goombay Dance Band, Joe Dassin, Bryan Adams, Rod Stewart… toate de vară!
Mulţumesc şi de aici tuturor celor care ne-au adresat urări şi gânduri frumoase!
Audio:

 
Selecţia mesajelor (au fost aproximativ 400!):
tort Andrei PartosZoltan Zimmer La multi ani Andrei Partos! Sa fii sanatos, norocul sa te inconjoare, si continua sa-ti faci aceasta frumoasa meserie in care priceputi cu adevarat sunteti doar cativa in toata Romania.
Adryan, Sydney, Australia: Salutare! LMA! Să fiţi iubiţi amândoi (separat)! Închin în cinstea voastră un pahar de vin! Apoi o cană de cafea! 🙂 Vă ascult până la final!
Ştefan Mardale: LMA frumoşi!
Lilly Ann La Mulţi Ani Fericiţi,Multă Sănătate şi Multe Mulţumiri „Psihologului Muzical”.
Horaţiu Roman Sunteți o doamnă foarte elegantă. Aș vrea să ne încântați mai des cu vocea dumneavoastă!
Constantin Spînu Andrei, întrebai de gradul mitar al lui Carmen? Păi e simplu: ea este GENERALUL emisiunii noastre militare, Pro Patria. Un OM minunat, o prietenă statornică, un profesionist desăvârșit. Pentru mine, personal, un mentor care m-a ajutat să cresc în carieră și să mă dezvolt ca om. La mulți ani, Carmen, la mulți ani, Andrei!
Dan Muresan-Hruban La multi ani! Multa sanatate si emisiuni la fel de frumoase si interesante. Apropo azi este si ziua mea de nastere!
KissArmy: Foarte interesantă idea cu parcul de aventuri! Îmi doresc să vin şi eu! După Rockstadt Extreme Festo să vin la Oratie.
Robby, Reşiţa:Dar există vreun criteriu în selecţionarea copiilor? Eu am fost într-o tabără în urmă cu vreo 3-4 ani… Şi existau la fel astfel de reguli: fără TV, fără Internet, telefon, etc! Am avut voie să îmi aduc chitara acustică. Dar după două zile vroiam acasă pentru că pur şi simplu nu am găsit nimic în comun cu ceilalţi… Pe lângă faptul că erau de bani gata, aveau gusturi muzicale ciudate: dance, trance, rock alternative. Am crezut că mor şi îmi rup chitara în capul lor!
Teddi, Londra: Am fost într-o cafenea aici la Londra şi am văzut o imagine dezolantă! Lângă masa mea era un cuplu (el şi ea). Fiecarea avea în faţă câte o cafea. Amândoi stăteau pe Facebook, citeau mailuri… O jumătate de oră m-am uitat la ei doi… Nu s-au privit în ochi nici măcar o data. După 30 de minute, el a zis: “Mergem iubito? Vrei să plecăm?” Ea a zis că da. S-au ridicat, au băgat telefoanele în geantă şi duşi au fost. Nu au schimbat nicio privire, niciun cuvânt! Se poate mai rău????
Veronica, Cluj:Eu nu am nimic cu acest festival, Untold. Chiar mă bucur că tinerii au motive de bucurie. Nu e genul meu de muzică, cu toate astea am fost şi eu din curiozitate. Evident, nu m-am regăsit în atmosfera de acolo. Ce mi s-a părut sinistru a fost un “silent disco”… Imaginaţi-vă peste o sută de persoane, fiecare cu căşti pe urechi, fiecare ascultând altceva, dansând singuri… fără să discute, să se privească…
Maria, Spania: Felicitări invitatei pentru tot ceea ce face! LMA Carmen! LMA Andrei! LMA emisiunii Psihologul muzical!
KissArmy: Ar fi genial ca Andrei Partoş să predea lecţia de muzică în tabără!
Mihai, Finlanda:LMA Carmen şi Andrei! Vă transmit toate gândurile bune din Finlanda!Am auzit că au fost în România cei de la Sonata Arctica!  Cred că a fost super concertul!
Dan Cand demult tu te.ai nascut,/Noi romanii n.am stiut,/Ce cu timpul avea sa fie, /O frumoasa melodie,/Fredonata de noi toti/Vinerile.n toiul noptii./La Multi Ani!
DioVasco, Roma: Felicitări pentru emisiune! LMA! Îmi place dialogul din studio!
Mirela Mirelle La mulți ani cu sănătate și muuuuulte bucurii! Salutări de la Focșani.
Diana: O fii Blue Moon, dar ce contează/Când leii se intersectează?/ Dar fenomenul e normal,/Aflăm la radiojurnal/Aşa că bine informată/ Mai am o întrebare, oarecum, justificată/E-adevărat sau e doar o părere,/Că leii sunt azi la putere?
Monica, Germania:Vă ascult cu mare drag, ca de obicei! LMA! La cât mai multe ediţii!
Camelia, Bulgaria: Sunt în vacanţă, dar vă ascult cu aceiaşi plăcere! Mulţumesc pentru această ediţie superbă! LMA invitatei şi dvs!
Radu, 39 de ani, Danemarca:Foarte tare emisiunea! Mai am un pic şi ajung cu tirul la destinaţie.

Ioana Izabela La mulţi ani! Vă ascult de la începutul anilor 90, iar în avalanşa aceea de posturi comerciale, trupe de adolescenţi drăguţi şi experimente mai mult sau mai puţin fericite, emisiunile dumneavoastră au reprezentat pentru mine decenţa, bunul simţ, respectul pentru valorile autentice şi în special, au însemnat muzica bună, muzica adevărată, muzica pe care trecerea timpului nu o poate atinge. Vă mulţumesc pentru toate nopţile obişnuite pe care profesionalismul dumneavoastră le-a transformat în experienţe memorabile şi vă urez tot binele din lume!

Maria Magdalena Danaila La multi ani si … scuze ca nu ma duce mintea la nici o forma de oda de ziua ta! :)) o las pe Ella Fitzgerald sa iti cante „Blue Moon” daca tot e in seara asta rarissima luna albastra. Felicitari calde de ziua ta si da-mi voie sa „ma echilibrez mintal/poate si emotional/la/ Psihologul muzical//” Suna a refren, nu?…

Farmacia Muzicala A propos de ce se fereste presa de stirile pozitive: daca stirile negative au devenit regula, atunci „senzationalul” se banalizeaza, toate pisicile sunt negre, iar o stire pozitiva ar trebui sa atraga atentia tocmai pentru ca EA DEVINE UNICA IN PEISAJUL uniform si tras la indigo al ororilor de shock si de top!

Stefan Bogdan Lucian Va salut doamna Carmen Victoria.Cand ma gandesc la emisiunea „Pro Patria” automat ma gandesc la Benone Neagoe (daca tin minte bine numele).Multumesc mult pentru piesa cu Cargo intitulata „Nu ma lasa sa-mi fie dor”.Trupa Cargo face parte dintre preferintele mele.

Ana Calin la multi ani pentru ieri!:)

Adrian Păcurariu La multi ani, Andrei (inca o data si in timpul emisiunii)…la Timisoara se vede luna foarte bine…as vrea sa va intreb ce parere aveti in legatura cu festivalul Untold, de la Cluj?

Ioana Izabela A fost o furtună pe cinste şi s-a mai răcorit, dar avem ceva necazuri cu internetul. Bine că radioul funcţionează perfect. Mulţumesc pentru muzica excelentă şi pentru informaţiile foarte interesante despre tabăra organizată de doamna Carmen.

Ade Lyna Mulțumesc pentru Garou. A sunat atât de bine pe radio
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here