CATALIN CRISAN aniverseaza 30 de ani de cariera printr-un concert la Sala Palatului (3 octombrie)

0
40

Catalin Crisan 3 octombrieIndragitul artist Catalin Crisan va sarbatori cei 30 de ani de activitate muzicala tot pe scena, printr-un concert special numit ”Catalin Crisan si prietenii sai”. Productia artistica va avea loc marti, 3 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30 si va fi pusa in scena intr-o maniera grandioasa: peste 50 de muzicieni, membri ai Orchestrei Mundi Colour vor acompania live interpretarile artistilor, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.
Prieteni dragi, numerosi colegi de scena din lumea muzicii si a teatrului romanesc vor contura tabloul unui spectacol emotionant, de neuitat. Spectatorii se vor putea bucura de povestirile, amintirile si intamplarile de neuitat ale artistilor invitati, dar si de momente artistice magice. Dan Puric, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan sunt doar cateva nume celebre si voci de aur ale scenei romanesti, care nu vor lipsi de la celebrarea marelui artist.
Timp de30 de ani, glasul cald si plin de sensibilitate al artistului Catalin Crisan a fascinat publicul din Romania cu unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste, cu slagare de neuitat, precum ”Daca pleci”, ”Vorbeste marea”, ”Mama” sau ”Rabda inima si taci” si a castigat, in acelasi timp, un loc meritoriu in istoria muzicii usoare romanesti.
De-a lungul carierei sale artistice, Catalin Crisan aadunat in portofoliu un numar insemnat de premii si distinctii, albume discografice de succes, a sustinut nenumarate concerte si turnee pe toate meridianele, a compus peste 400 de melodii, iar pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica si versurile.
Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 50 lei – 160 lei si pot fi achizitionate atat de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines cat si online de pe www.bilete.salapalatului.rowww.ticketnet.rowww.iabilet.rowww.bilet.rowww.bilete.ro sau www.eventim.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here