CATTANI, FIREA, BAGLIONI, JUDD, FOTBAL…DE TOATE

0
61

Ashley Judd
Ashley Judd

* Nadia ne asigură că avem nevoie de 6-7 ani până revenim în lumea bună a gimnasticii. Realistă!
* Cum se filmează într-un studio profesionist? Păi vorbește Cristi Bivolaru (invitat) și este filmat aproape un minut șușotel-oftat Filoti. El tăcea. Erau trei persoane în studio. 11,03 dimi. Adică să adoarmă regia de emisie așa devreme?
* TVR2 l-a readus pe Comisarul Cattani și bine a făcut. Măcar acolo să vedem polițiști adevărați, care luptă cu Mafia.
* PNL l-a readus pe Crin Antonescu. Dar nu pentru intern, ci doar pentru Europarlamentare. Tot acolo vrea și un alt poliglot, Vasile Blaga.  Tot mai bine! S-au terminat agoniselile din timpul diferitelor guvernări, se reface un USL, sau se plictiseau unii acasă?
*G. Firea a fost la România TV ca să explice datele scrisorii deschise, prin care unii lideri PSD cer demisia lui Dragneea. Apoi a intervenit telefonic la A3. Acolo lătrăii erau la datorie. Cristoiu prin video de acasă, Codrin Ștefănescu acuzatorul nervos de serviciu și alții. La RomTv a venit Ponta, tot la Crețulescu. Deci, PSD a ocupat absolut toate canalele. * Replica lui Dragnea e delirantă.  Iar Iohannis, SRI, opoziție, stat paralel, toți îl vânează…el e inpecabil.* Probabil că nu va păți nimic, dar nu e problema lui ci a noastră, a tuturor.
* Inter bate pe Tottenham cu 2-1, după ce a condus în Italia. Barcelona bate cu 4-0 pe PSV.* Manchester City nu s-a descurcat cu Lyon 1-2, Juventus l-a pierdut pe Ronaldo în prima repriză (un roșu bizar) dar a bătut în deplasare la Valencia. Au fost două lovituri de la 11 metri pentru italieni. Au primit și spaniolii, dar au ratat. Lumea avizată zice că arbitrajul a fost jenant. Real Madrid a trecut de Roma cu 3-0.  * Au mai fost și alte rezultate. S-a vorbit și la B1 cu Banciu și colegul lui , care ăncurcau superior meciurile. Important e că-i preocupă pariurile deși Banciu n-are încredere în pariori.
* Ficeac este un mizerabil care se pretinde ba jurnalist, ba scenarist sau scriitor (a publicat în diverse almanhuri dar și cărți). A predat sau predă la Sociologie.  Luptă pentru președintele iubit, L. Dragnea, pentru postul adulat, A3 exact la Realitatea TV, unde e invitat (inutil) de Denis Rifai. Când era la România liberă și era supraponderal părea că are alte vederi, că servește alte valori! Între timp le-a schimbat.
* Rareș Bogdan și Oreste au atins subiectele zilei. De la Referendumul bizar până la povestea cu insolvența (cazul postului Realitatea, printre mulți alții), dar și despre 10 august. Numai 10 semnatari cer plecarea lui Dragnea. Erau mai mulți ieri prin presă sau pe net. Orlando Teodorovici a vrut să fie personaj principal, așa că a devenit!* Presa liberă e dușmanul lui Dragnea, scria pe burtieră. * Postacii au zeci, sute de conturi. * Nu e Victor Ponta liderul opoziției, atenționează Oreste. Totuși, prin discurs îi ajută pe pesedei să se unească. * Au vorbit și despre textul Referendumului. Exact ce am scris și eu cu două ore înainte pe FB (18.09. Rareș cere confirmarea întrebării. Ce vor spune inițiatorii, dar Biserica?
* Rai Uno  a transmis un concert Claudio Baglioni sâmbătă seara. Frumos, spectaculos, public dedicat ,cunoscător al tuturor textelor. Multe elemente teatrale, cor excelent, orchestră…Arenă mare și plină. O mare bucurie a muzicii și a show-ului de calitate.
* Gaz Metan Mediaș bate pe Craiova deși oltenii au avut 3 de 11 metri dintre care două cadou de la Chivulete. Nu mai ascult părerile lui Crăciunescu. E inutil. E adesea penibil în abordări când e vorba de ai lui..
* Am văzut filme, de fapt am revăzut Mecanicul2 , am descoperit canalul Epic Drama. Klondike…aur, sănii trase câini, mulți morți, indieni, cowboys, oameni răi…eroi… Văzut ceva asemănător și la TVR2.Western dur. La Digi am văzut Someone Like You (2001). Îmi place fața doamnei Ashley Judd. Luminoasă, frumoasă. Hugh Jacksman tinerel și fără ghiare de oțel.
* AVRAM IANCU  înoată în Marea Neagră și vrea să ajungă de la Sulina la Istanbul. Absolut fantastic traseul și efortul. Jos pălăria!
* Cocheta sală Rapid găzduiește handabal fete CSM București- CSMGalați…CSM joacă surprinzător de slab în continuare. Neagu nu joacă, dar nu e o scuză. Victorie relativ lejeră.
* FCSB a jucat la Cluj. La pauză era 1-0 pentru oaspeți. Apoi CFR a jucat mult mai bine și a egalat. Ocazii mai multe. Steaua are mari probleme în apărare. A avut noroc cu Bălgrădean. S-a terminat 1-1 pentru a cincea oară. Faptul că a jucat Roman și nu Dennis Man arată că Dică e derutat definitiv. Poate asta i se zice de la conducere. Fizic Steaua nu pare bine pusă la punct. Teixeira a intrat dar n-a prea contat. Moruțan are tupeu și merită să joace mai mult. Eu zic că golul clujenilor a fost din ofsaid. Ca joc clujenii meritau și victoria. Ultimele 7-8 minute Steaua putea înscrie dacă forța cu adevărat în atac, cu dăruire.
* Becali e în pasă depresivă. A intervenit în emisiunea lui V. Moraru.  Își critică echipa și oamenii. Stan, Benzar și Gnohere, zice el, că au jucat ceva. Pasele la adversar l-au enervat. Nici nu realizează că discursul ăsta nu se face la tv. Un cretin sinistru. Era mai bine să piardă. Tot ce spune, e toxic. Mare creștin. E echipa creată de el, o jucărie stricată. De ce întrebați la fiecare joc dacă Dică pleacă? GB are dreptate măcar cu asta. ”Voi nu-l respectați pe Dică. Vorbim după 13 etape!”. Vrea să joace în Europa. Îi dă echipa lui Talpan dacă nu ajunge acolo. N-ar fi bine s-o dea mîine?* Ilie Dumitrescu i-a atras atenția că echipa a cîzut fizic. A sărit GB și a recunoscut că nu înțelege ce se petrece cu jucătorii buni la alte echipe de la care i-a mcumpărat, iar la el au probleme. Acuză tot, preparator, antrenor, M. Stoica. A promis că după 13 etape vom vedea ce măsuri dure va lua. Ilie s-a speriat puțin de replica isterică a lui GB. Din păcate ăsta e el. De asta n-a rezistat ca antrenor la Steaua. * Cei de CFR consideră că meritau victoria. Antrenorul lor a fost și el ceva mai vehement ca-n alte ocazii.
* Ion Crăciunescu spune că rolul de la Steaua e prea mare pentru Nicolae Dică. Culmea, de data asta îi dau dreptate. De asta și spun că trebuie, trebuia să plece singur, nu să fie dat afară. Dacă nu pleacă înainte de etapa 13, atunci cariera lui va lua o pauză lungă! Decebal Rădulescu, cel care nu poate încheia nicio frază, afirmă că Dică e un antrenor desăvârșit, dar cu Gigi nu se poate exprima. Tot aia e. Să plece. La Steaua au pățit-o Lăcătuș, Hagi, Zenga, Protasov, Gâlcă, Ilie Dumitrescu, Bergodi și alții. Toți pe mâna lui GB. Nici Pițurcă n-a mai vrut să stea. Echipa nu poate avea antrenor cu personalitate. O excepție relativă este Olăroiu…
* Aflu de la știri că 169 de jandarmi au fost agresați pe 10 august. Încă puțin și ajungem la 1000! Rușinea a dispărut de pe harta Capitalei?
* Apropo de rușine, Premierul României n-a mers la Aeroport să-l aștepte pe Jean Claude Juncker! Adică a mers, dar mai târziu.  Cei de la A3 au vrut să demonstreze, printre răgetele lui Ciuvică (hidoasă ființă), că vina e a lui Iohannis,  a SPP, a oricui numai a doamnei Dăncilă nu! Avionul a aterizat mai repede decât era anunțat, sau așa ceva. Cât de penibil. De parcă n-ar exista comunicație între pilot și aeroport. Pastorul Gâdea era disperat să ne convingă că e ceva deliberat, că Juncker a venit intenționat mai devreme ca s-o încurce pe Dăncilă. * Între timp aflu că se tot amână ședințele de guvern. De unde aflu? De la România TV!
*Perfect Imperfect este o emisiune de la TVR1. Teme multe, ritm alert. Când se dau interviuri, reportaje străine, subtitrarea e făcută cu corpul cel mai mic de literă, deși ecranul geme de benzi, burtiere, exact ca la canalele de știri. Ne obligă să învățăm suedeză, rusă, chineză, sau vor mări literele? * Altfel TVR1 a fost singurul post care a transmis decent de la Summit-ul găzduit de România. Poate alții n-au avut voie, cine știe? * Digi24 a oferit secvențe destul de ample.
* Marți era și X Factor cu Bendeac prezentator. Le tot vrăjea pe concurente. Juriul e același. Deocamdată nu zic nimic. Ba zic: masca lui Carla era de groază. De ce sunt obligat să văd așa ceva. Mai bine văd un film horror!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here