Marius Luca si Louis Dore la Psihologul Muzical (ediția 833 – 15.09.2018)

0
106

Marius Luca si Louis Dore la Radio Romania 2018Am început cu sărbătoriții zilei, prieteni ai emisiunii: Adrian Ivanițchi, Carmen Bunaciu, Peter Dan ș.a. Veți asculta și o piesă nouă de pe albumul ”Reborn” al lui A.G. Weinberger.
Marius Bubu Luca (Compact, Metropol, Metrock ș.a.) a venit din Canada împreună cu Louis Dore (baterist din Montreal). Au împreună un proiect spectaculos, Organic Noise Experiment (ONE) cu albumele „Epitaph” și „2.4. one” .Produsele discografice se pot obține numai de la concertele celor doi. Grupul Metropol a împlinit 50 de ani de la apariție. Pentru eveniment Marius a scris piesa ”Jubileu Rock N Roll”. Veți afla multe despre cei doi, despre viața lor la Montreal, despre turneul din România (ultimul în această formulă) și veți asculta compoziții vechi în haine noi, dar și noutăți absolute (în engleză, dar și în română). Dialogul cu Louis Dore a fost în limba franceză și sper ca traducerea să fi fost acceptabilă. Louis este impresionat de frumusețile României și poate cânta românește fără să înțeleagă prea mult.
Agenda pop-rock include piese cu Alice Cooper, noutate cu Dusty Ride, o altă noutate cu Ana Pătan (înregistrată în Germania), ABBA, Small Faces, Michael Jackson, Paul Simon, Pink Floyd, Rod Stewart, Barry White (la final cu un cântec dedicat lunii septembrie)ș.a.
Topul Sentimental este al lui Dinu Olărașu, poet și compozitor foarte îndrăgit. Primele locuri au fost ocupate de 1. N-ai nevoie de foarte multe, 2. Ploaia asta nebună, 3. Sună-mă noaptea ș.a.m.d.
 
 
Audio:Selecția mesajelor:https://www.facebook.com/andrei.partos/posts/2083569535034504?__tn__=C-R
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here