CE DUMINICĂ AM AVUT! 8.05.

0
222

CE DUMINICĂ AM AVUT! 8.05.

De mult n-am avut o zi așa de plină. Am avut Foc de P.A.E. (de la 16,45) cu o temă incitantă și cu o intervenție importantă a Roxanei Dascălu din Franța. În paralel am văzut meciul dramatic de handbal al fetelor de la CSM. Puteam obține calificarea acolo, în Danemarca. S-a terminat egal 27-27, iar calificarea s-a pierdut la un gol. Frustrant. Se impun schimbări majore la acest club al municipalității, chiar dacă fetele s-au dăruit total azi. Multe vor pleca la final de sezon. S-ar putea ca CSM să rateze și titlul de campioană.

Am mers la Sala Radio pentru concertul lui Alexandru Andrieș. Casă aproape plină. Revederi plăcute cu Dana Cristescu, Victor Panfilov (omul de la pupitru) Călin Irimescu, Ovidiu Mihăilescu și Dumitru Sohan, organizatorul destoinic și devotat al evenimentului. Au fost surprize muzicale, așa cum a promis Alexandru Andrieș. Nu intru acum în amănunte, dar atmosfera a fost extrem de plăcută. Alexe are un public special și asta se știe. Sigur veți avea fotografii făcute de Iulia.

În timpul concertului am urmărit situația la tenis. A câștigat la Madrid clar Alcazar în fața lui Zverev. Puștiul din Spania pare cel mai în formă jucător al lumii. Am ajuns acasă exact în minutul în care FCSB a dat gol la Craiova. Nu neg, m-am bucurat. Titlul se mai joacă, deși CFR are avantaj evident.

După 22,00 am urmărit Atletico Madrid – Real Madrid cu detașare.

Galerie foto:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here