Cea de-a 13-a ediție ARTmania Festival va avea loc în perioada 27 – 28 iulie 2018 în Piața Mare din Sibiu

0
16

ARTmania FestivalCea de-a 13-a editie ARTmania va avea loc in perioada 27 28 iulie 2018 si ii va aduce pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului.
Abonamentele pentru editia 2018 a Festivalului ARTmania s-au pus in vanzare in retelele Kompostor, EventimMyTicket si iaBilet, primele 500de abonamente avand un pret special de 150 lei/ buc.
ARTmania Festival este o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artisticainspirate din cultura rock, ce s-a consacrat ca principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. ARTmania nu inseamna doar concerte ale unor mari formatii internationale si locale. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate.
Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piatasi de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.
Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungatatraditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznetsi al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.
ARTmania exploreaza mereu drumuri noi, capitalizand experienta editiilor anterioare, cand pe scena festivalului au urcat o serie de trupe importante, de la Nightwish, Serj Tankiansi Devin Townsend, la Die Toten Hosen, Within Temptation, HIM, Tarja Turunen, The Gathering, The Sisters of Mercy, Lacuna Coil, Helloween, Poets of the Fall sau Deine Lakaien, printre multi altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here