Cedry2k Live la Quantic (6 iunie)

0
43

Cedry2k Live la Quantic (6 iunie),,Gata, prieteni! Mi-e dor să comunic, să recit versuri, să vă vad expresiile feței, sa ne unim în duh…. După mai mult de (un nenorocit de) an de pandemie, avem, in sfârșit, libertatea să ne vedem direct. Evident, numai dacă bem un suc sau o bere!” (Cedry2k)

 

Data de 6 Iunie 2021 va fi una memorabiă pentru fanii hip-hop-ului și nu numai.

De la ora 20:00, Clubul QUANTIC va găzdui concertul artistului care in 2018 făcea „casa închisă” cu a sa „Școala veche” – Cedry2k.

Biletele au preț unic de 60 de lei, s-au pus deja in vânzare în rețeaua IABILET dar sunt, din nefericire, limitate (din cauza restrictiilor impuse de pandemia de Covid-19) la doar 30%  (in celmai bun caz 50%)  din capacitatea locației.

Puteți achiziționa bilete de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-cedry2k-live-la-quantic-62983/

IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Virtual, se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri detichete culturale Sodexo, pe factură Vodafone,

Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Vă așteptăm! Ieșiți din case! Susțineți artiștii independenți!

Cu toata energia acumulata, convingerile care nu l-au parasit pe artistul obisnuit sa filtreze de mai bine de 2 decenii fenomenele sociale prin sita „caii juste”  vor rasuna in Quantic, inscriind evenimentul din 6 iunie in seria celor antologice.

Născut în Bucuresti la 19 aprilie 1980, Marius Stelian Crăciun  a început să se facă cunoscut sub numele de Cedry2K  din ultimii ani ai secolului trecut, remarcându-se ascultătorilor genului Hip-Hop prin subiectele profunde abordate și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe.

Tema principala a muzicii sale ramane lupta pentru dreptate, triumful binelui si promovarea adevăratelor valori românești.

Cedry2k reușește adeseori prin versurile sale, crearea ambivalentei, articuland un mod particular de formulare care mizeaza pe echivoc, astfel incat sensul evident imediat sa fie dublat de unul cel mai adesea incomod din punct de vedere social.

S-ar putea spune ca mesajele sale invita intotdeauna la o dezbatere de idei cu care orice spectator pleaca de la concertul – manifest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here