Chapeau, Andre Rieu! (7.11)

0
37

Andre Rieu (600 x 290)Andre Rieu este profund impresionat de tragedia din clubul Colectiv. Artistul a ajuns sambata la Bucuresti, unde isi doreste sa aduca o alinare familiilor afectate de dezastrul de saptamana trecuta.
 
“Tot ce pot sa va ofer este muzica mea si sper ca asta va va ajuta si pe voi”, a spus celebrul violonist cu ochii in lacrimi, in fata altarului de la clubul Colectiv.
“Viata se compune din amintiri, iar romanii mi-au oferit atat de multe amintiri placute in cele doua saptamani in care am fost aici. Cand am auzit despre ceea ce s-a intamplat, singurul lucru la care m-am gandit a fost sa vin aici si sa plang alaturi de dumenavoastra”, a mai spus el.
Andre Rieu a marturisit ca a facut un DVD special pentru Romania, iar banii obtinuti din vanzarile sale vor fi donate victimelor din Colectiv.
“Am facut un DVD cu concertele pe care le-am facut aici, tocmai l-am terminat, si vreau sa donez toti banii incasati familiilor. Sper ca multi oameni vor cumpara acele dvd-uri. Pot sa va ofer doar muzica mea si banii, sper ca asta va ajuta oamenii”, a mai spus el.
De asemenea, violonistul a promis ca va compune o piesa pentru a aduce un omagiu victimelor.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here