Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a murit. R.I.P!

0
348

Chester Bennington Linkin Park aȘtirea nu este confirmată încă de managementul trupei, am preluat-o de pe site-ul revistei Rolling Stone, care citează site-ul TMZ și Associated Press.
Articolul este în curs de actualizare.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a decedat joi dimineață (20 iulie 2017). Avea 41 de ani. Poliția din Palos Verdes Estates, Los Angeles, a declarat pentru TMZ că artistul s-a spânzurat.

Mike Shinoda (co-fondator Linkin Park) a confirmat știrea printr-o postare pe Twitter, și a anunțat că va fi trimis un comunicat de presă:

Înființată în 1996, trupa Linkin Park a vândut peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă și deține două premii Grammy. În 2003, albumul „Meteora” a fost pe primul loc în Billboard 200, și este privit ca unul dintre cele mai bune albume de indie rock din toate timpurile.   Chester Charles Bennington s-a născut pe 20 mai 1976 la Phoenix, Arizona. A fost frontman-ul trupei Linkin Park, alături de care a cunoscut succesul. În 2005, a înființat trupa Dead by Sunrise, un proiect solo care a mers în paralel cu Linkin Park. În perioada 2013 – 2015, a fost frontman-ul trupei Stone Temple Pilots. Revista Hit Parader l-a clasat pe locul 46 în Top 100 Heavy Metal Vocalists.  
 
Aveți articolul în întregime aici: http://www.rollingstone.com/music/news/chester-bennington-linkin-park-singer-dead-at-41-w493387  
 
Între timp, știrea a apărut și pe alte site-uri  
 
BBC: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-40676530  
 
The Independent: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/chester-bennington-dead-linkin-park-singer-cause-death-suicide-hanging-dies-age-band-nu-metal-latest-a7851916.html    
 
Billboard: http://www.billboard.com/articles/columns/rock/7873783/linkin-park-chester-bennington-suicide   
 

Muzicienii, actorii și fanii au reacționat pe Twitter:

 

 

 


 

 

 


 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here