Patricia Kaas a lansat un „Lyrics Video” pentru piesa „Adèle”

0
39

Patricia Kaas aPatricia Kaas a lansat un „Lyrics Video” pentru piesa „Adèle”, care este inclusă pe albumul ”Patricia Kaas”. Artista revine în România pe 24 iunie, la Sala Palatului, in Bucuresti, și pe 26 iunie, la Parcul Rozelor, la Timisoara. Organizator: Events.
 
După o pauză de 13 ani, Patricia Kaas a  lansat cel de-al zecelea album de studio  din carieră, „Patricia Kaas”. Balada „Adèle”, una dintre piesele de rezistență a albumului, este povestea unei adolescente căreia mama sa îi explică lupta femeii într-o lume a bărbaților. O piesă bulversantă și datorită inflexiunilor senzuale, în tonuri de blues. Chitara acustică a lui Fin Greenall (liderul grupului englez Fink), cu acordurile ei subtile, deconspiră influențele lui John Legend și Amy Winehouse și adaugă melodia, ca formă de suspendare a clipei, în timp.
“Este o experiență de viață pe care simt nevoia să o împărtășesc acestei adolescente. Să îi explic că nu e ușor, mai ales dacă ești femeie… Mi-ar fi plăcut să fiu această Adèle, să mă ia cineva de mână și să mă ghideze un pic în viață”. (Patricia Kaas)
 
Alura de adolescentă a Patriciei, farmecul și rafinamentul tipic franțuzesc, energia, toate sunt ca la debut. Numic nu-i trădează vârsta. Mai puternică și mai echilibrată ca oricând, vocea cântăreței nu și-a pierdut sensibilitatea catifelată, nici acel mix unic de senzualitate și amărăciune ușor cinică.
 
Biletele pentru concertul de la Timișoara costă 80, 120, 160, 200, 240 sau 300 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online, pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here