Chris White şi Chris Whitten (“The Dire Straits Experience Tour”) revin în România pentru două concerte

0
128

The Dire Straits Experience Tour 2016 Chris White Chris Whitten
FOSTII MEMBRI DIRE STRAITS revin pentru doua concerte in Romania. “The Dire Straits Experience Tour” ajunge pe 19 Martie in Timisoara, la Filarmonica Banatul si pe 20 Martie in Bucuresti, la Sala Palatului. Dupa succesul pe care  trupa l-a avut in 2013 in Romania, Chris White alaturi de Chris Whitten, tobosarul din ultimul turneu Dire Straits dintre anii 1991-1992, Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat revin cu doua super-concerte: pe 19 Martie la Timisoara la Filarmonica Banatul si pe 20 Martie, la Bucuresti la Sala Palatului.
 
La mai bine de 35 de ani de la prima audiţie a melodiei “The Sultans of Swing”, Chris White alături de ceilalţi şase muzicieni de talie mondială vor interpreta live cele mai cunoscute hituri Dire Straits precum precum „Sultan of swings”„Your latest trick”, „Tunnels of Love”„Money for nothing”„Brothers în arms” sau „Romeo and Julliet” dar şi multe altele.
 
După ce trupa “Dire Straits” s-a bucurat de un succes colosal timp de 15 ani, aceasta s-a despărţit în 1996. Hiturile formaţiei continua însă să răsune live în toată lumea prin  proiectul“The Straits” care au recent au inceput să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.
 
Toţi cei 7 membri ai trupei fac parte din elita industriei muzicale, colaborând individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour şi chiar cu Mark Knopfler.
 
Iubitorii muzicii de calitate vor asculta hiturile nemuritoare ale trupei Dire Straits si cu siguranta, vor  rămâne plăcut surprinşi de sound-ul bogat pe care îl conturează trupai în această formulă.
Pentru concertul de la Timişoara biletele costă: 100, 190, 290 şi 390 lei. Pot fi achiziţionate de aici:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/the-dire-straits-experience-timisoara-filarmonica-banatul-829402/performance.html
 
Pentru concertul de la Bucureşti biletele costă: 65, 105, 155, 240 şi 345 lei. Pot fi achiziţionate aici:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/the-dire-straits-experience-bucuresti-sala-palatului-832384/performance.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here