CINE MĂ APĂRĂ DE "ADMIRATORI"?

0
17

red card cartonas rosuNOROC CĂ NU-S MULȚI AȘA!
În timpul ediției de vineri noaptea am difuzat o piesă a grupului Tool, fiind propusă de un câștigător al jocurilor noastre de pronosticuri pe FB, de pe pagina mea personală. Au fost multe reacții de bucurie, de mirare, a fost un singur om enervat, care a considerat că nu trebuie să difuzez „antimuzică”. L-am combătut, m-am certat puțin cu el. Omul a scris privat, așa că nu vedeați ce afirma. Doru Ungureanu n-a ascultat, deși el era premiantul. Totuși a reacționat ieri, după postarea mea de mai jos. Citiți schimbul de replici la care am fost expus și spuneți dacă merit astfel de „pedepse” de la oamenii pe care-i protejez, laud, susțin!
 
ROMÂNIA-ALBANIA! Scoruri. Cele corecte primesc piesă vineri noaptea! Piesa-premiu de data trecută s-a lăsat cu polemici aprige, așa că, vă rog să alegeți ceva plăcut, nu antimuzică 🙂
Doru Ungureanu Regret nespus ca am suparat cunoscatorii de muzica.Imi cer scuze.
Andrei Partos N-ai de ce! Ai ales ce ai vrut și a fost un singur personaj care a deraiat rău de la norme! 🙂
Andrei Partos Trupa Tool a primit peste 10 mesaje pozitive!
Doru Ungureanu Ma bucur ca nu am citit replicile.
Doru Ungureanu Trupa Tool exista de 30 de ani si cu doar 5 albume scoase are cateva milioane vandute. Daca asta e anti-muzica, atunci sutele de milioane de fani sunt de pe alta planeta… :-
Andrei Partos Nu aveai ce citi pentru că a fost un singur om! Ceilalți au fost PRO, dar văd că nici tu nu prea înțelegi ce scriu!
Andrei Partos Dacă ascultai emisiunea, era mai simplu….
Doru Ungureanu „Polemici aprige” si „antimuzica” sunt aprecierile dumneavoastra d-le Partos. Si astea create de o singura persoana. Daca erau doua, izbucnea al treilea razboi mondial. Prefer sa ma retrag de pe pagina dumneavoastra si sa raman cu impresia acelui om minunat care mi-a inseninat adolescenta.”
 
Omul premiat și felicitat m-a pus la punct și m-a părăsit. Am sperat ca dl. Ungureanu să glumească, să se joace, dar omul a fost cât se poate de serios. Deci eu sunt vinovat că cineva a îndrăznit să nu se bucure de Tool. La postarea mea pe status este și un smiley face, care semnalează ironia, dar n-a contat. Au mai fost cazuri în care oameni care pretindeau că mă admirau în anii 80, m-au anunțat că le-a trecut că i-am dezamăgit deși nu mă cunoșteau nici atunci, nici acum. Probabil că așa e firesc. Prefer să nu am astfel de ”admiratori”. Ce am difuzat la Costinești rămâne în mințile, sufletele celor care au simțit muzica. Eu am fost și rămân un intermediar. Dacă acești ”admiratori” vor rămâne cu dragostea pentru muzica de calitate, eu sunt mulțumit. Nu e nevoie să mă anunțe nimeni când încetează raportul nostru sentimental unilateral!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here