CINE SE HOLBEAZĂ CU MINE?

0
49

elton john sanremo 2016 a* RealitateaTV l-a invitat pe Ilie Năstase. Se discută despre nestransmisia de către TVR a meciurilor de tenis din FedCup. A fost sunat Emil Hossu Longin de la TVR, Departamentul de Sport.Dolce a cumpărat FedCup din 2011. TVR a propus, dar n-a avut bani destui…Milioane de români abandonați de TVR…Nici C.M. de handbal nu s-a dat…Totuși TVR ia bani de la noi, de la Guvern și din publicitate. Emil ne spune câte competiții mari au transmis…E.B.U. livrează pachete către televiziunile publice…Ce nu intră în acele pachete, ajunge la licitații cu privații, care au mai mulți bani! Cu 8-10-12 canale private de sport,  TVR ar trebui să renunțe cu totul la transmisii de profil, dar și la taxa tv! Italienii au creat un canal separat, Rai Sport și nici acolo nu dau tot! A existat propunerea ca TVR3 să devină canal de sport, dar șefii de acolo n-au vrut!
 
”M-a făcut mama artist” este la Prima TV. Prezintă Andreea Raicu. Se simte lipsa de execițiu la ea. Dialoguri banale, inexpresive, cu concurenții. Vocile sunt live. Am auzit și voci bune. Corina, Elena Gheorghe, Conect-R, Dan Teodorescu sunt jurații…Mămicile sunt în culise și au opinii…au și voturi, au și nervi! Divertisment lejer și suportabil. Chiar dacă POPORUL preferă Kanal D cu filmele acelea insipide.
* B1TV. Macovei, Pora la Sabin Orcan…greu de rezistat!* TVR1 discută despre virusul Zika.*
* Activitatea infracțională  a fraților Mircea și Traian Băsescu despre care se vorbește într-un document. La Antena 3. Comentează cu vehemență maximă  Ludovic Orban, dar mai ales M. Ciuvică (arată tot mai rău). Cel din urmă pare bolnav de venin. Cine mai e în platoul în care e condamnat clanul Băsescu?  Meleșcanu, Șerban Nicolae și gazda Radu Tudor.De atâția ani să spună mereu aceleași vorbe…Oamenii ăștia nu se plictisesc de mutrele lor?
* RAI UNO are duminica dimineața o revistă a presei moneden excelentă. E drept că apar multe reviste frumos colorate. Cu umor, cu ironii, afli toate can-can-urile din lumea showbizului italian. Foarte multe știri sunt legate de Sanremo care începe peste două zile. Postul public face tot posibilul ca duminica să fie o zi plăcută de relaxare și informare. La noi nu se poate face nimic pentru abonați?* Luni italienii aveau în studio mari vedete ale trecutului, printre care Tony Dallara, participant la Sanremo 1960!!! A și cântat cu negativ, la cei 79 de ani ai săi!
* Audiențele primei seri au fost fantastice, afirmă comentatorii de la RAI UNO (într-o emisiune de analiză de acum, 10 februarie). Momentele mari au fost cu Laura Pausini și Elton John.Nu toți italienii au fost încântați de prestația Mădălinei Ghenea. Nu la apariție se referă. Unii au afirmat pe FB că vorbește italiana mai bine ca Ramona Bădescu. Nu-i o comparație fericită. * Introducerea cu cei 65 de câștigători mi s-a părut excelentă. Un festival care a trecut prin istorie, prin schimbări majore în lume, un Festival care se menține proaspăt, chiar dacă la capitolul compoziții nu pot spune că am avut vreo revelație după prima seară!
* Cezar Preda, fost pedelist zgomotos, actual penelist alunecos, lipsit de logică se zbate să ne convingă că SRI e o.k. atunci când ascultă convorbirile prin intermediul companiilor de telefonie mobilă. Omul e arogant și irascibil. Pe vremuri avea ironie și umor. Ca să vezi cum te uzează politica le nivel mediu! Te face mediocru!  Cică” trebuie să facem ce trebuie! ”Discuția a fost la B1TV, în emisiunea lui Sabin Orcan. Mi-a plăcut intervenția clară și informată a lui Cornel Ivanciuc (jurnalist).
* Biziday de la Digi24 e o emisiune cu substanță. Moise Guran nu vine nepregătit, explică dinamic, chiar dacă domeniul economic mă depășește.
* Scriitorii din pușcării nu vor mai scăpa. La Realitatea s-a discutat despre ”defăimare”! Dragnea cere 100.000 lei…Adică s-a scos calomnia și s-a băgat asta, care e și mai relativă. Aștept să văd textul, dar pare un atac la rețelele de socializare, la libera exprimare. Tocmai pe vremea unui președinte superdemocrat și a unui guvern tehnocrat se nasc astfel de decizii în Parlament?
* Brandu’ lu’ Chinezu e o emisiune bună. Se dau reluări la LookPlus. Am prins o ediție cu Adi Ordean invitat. Are ce povesti, multe și inedite…Păcat că o face rar…
* Mădălin Voicu a făcut spectacol la intrarea în sediul DNA. Miștocăreli, glumițe cu jurnaliștii…
* O condamnare simbolică este cea a lui Alexandru Vișinescu, torționarul octogenar! 20 de ani de închisoare, vinovat pentru moartea a 12 deținuți.Întreb și eu: dacă faptele lui nu s-au prescris, atunci cu decembrie 1989 cum rămâne? Sau peste 1000 de morți nu se justifică?
* Radu Ștefan a refuzat categoric naționala, dar el nu poate fi sancționat pemntru că joacă în Italia.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here