Cine sunt impostorii care au pus stăpânire pe societatea civilă și mișcările de stradă

0
23

societatea-civila- iohannis aArticol preluat din presalibera.net
Inițiativa România este unul din ong-urile care a participat la consultările de la Cotroceni cu societatea civilă, însă mai mulți membri ai acestei organizații sunt cunoscuți mai degrabă ca politicieni, activând în zona de dreapta (Băsescu, PDL, Macovei).
Cazul celor de la Inițiativa România nu este singular în rândul societății civile, deoarece majoritatea ong-urilor finanțate din granturi norvegiene, de ambasade și de instituții ale statului, au o altă agendă decât cea a oamenilor care ies în stradă.

Înainte de a încerca o radiografie a acestora, trebuie să precizăm că aproape toate, cu excepţia câtorva care se ocupă de chestiuni punctuale (situaţia romilor, finanţări, oameni cu dizabilităţi), s-au remarcat prin slujirea a două persoanje: Traian Băsescu şi Monica Macovei. N-au făcut-o gratuit, căci, în acest fel, au beneficiat de finanţări dintre cele mai ciudate de la ambasade, consilii judeţene, ministere etc, dar mai ales de la Fundaţia Soros!

SANDRA PRALONG ESTE OMUL DE LEGĂTURĂ CU ONG-URILE

Nu trebuie trecut cu vederea acest ultim aspect, căci între consilierii preşedintelui Klaus Iohannis este şi SANDRA PRALONG, reprezentanta personală a lui George Soroș în România, cea care a condus direct această fundaţie şi, implicit, a decis către cine s-au îndreptat finanţările! Pînă la alegerile prezidenţiale de anul trecut, Sandra Pralong a fost una dintre cele mai loiale susţinătoare ale lui Traian Băsescu, apărînd la toate posturile TV în momentele cele mai dificile ale celor mandate ale acestuia. La alegerile parlamentare din 2012, Sandra Pralong a fost chiar candidat al ARD (nume folosit de PDL) în Sectorul 3.

Prin această legătură de ani de zile a Sandrei Pralong cu ONG-urile băsiste, imediat după aducerea sa în grupul de consilieri de la Cotroceni, la un simplu semn al său, evident că toţi cei care i-au ciugulit ani de zile din palmă au spus prezent şi s-au prezentat pentru a se pune acum la dispoziţia noului şef al Sandrei, Klaus Iohannis. În acest fel, cei care s-au întrebat cine a făcut selecţia „reprezentanţilor” societăţii civile la întâlnirea de la Cotroceni au un răspuns argumentat.

Puteţi citi articolul în întregime aici:

http://www.presalibera.net/cine-sunt-impostorii-care-au-pus-stapanire-pe-societatea-civila-si-miscarile-de-strada_1843859.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here