Radio România Actualităţi te trimite în croazieră pe Mediterana

0
29

croaziera pe Mediterana (600 x 418)Radioul numărul 1 din România lansează invitaţia pentru un premiu special în această vară, în cadrul campaniei de concursuri Călătoreşte-ţi Visul!. Cea de-a şasea destinaţie va fi un răsfăţ total pentru ascultătorul care va câştiga această etapă, deoarece Radio România Actualităţi împreună cu partenerul Aerotravel îl va trimite într-o croazieră pentru două persoane pe Marea Mediterană.

Croaziera se va desfăşura în luna septembrie 2015, iar pachetul turistic scos la concurs cuprinde: transport cu avionul până la portul de îmbarcare, 7 nopţi cazare şi toate mesele la bordul navei. La acestea se adaugă un program bine planificat de activităţi în zilele petrecute în largul mării (sporturi, piscine, jacuzzi, etc.), o bogată ofertă de divertisment seara, o petrecere de bun venit oferită de căpitan şi, evident, o seară de gală cu o cină specială.

Înscrierile pentru concurs se desfăşoară între 20 iulie şi 14 august şi se vor face prin formularul de pe site sau de pe pagina de Facebook a Radio România Actualităţi, prin email la adresa calator@radioromania.ro sau prin sms la numărul de telefon 0742.252.867. Pentru a avea totul clar la început de drum, recomandăm citirea regulamentului pe pagina de concurs de pe site-ul nostru, www.romania-actualitati.ro. În ziua de 16 august, la ora 17:15, în emisiunea Ca pe Roate, va fi desemnat marele câştigător al verii la Radio România Actualităţi – vom afla cine pleacă în croazieră!

Pentru acest premiu excepţional, indiciul pentru înscrieri va fi anunţat la Radio România Actualităţi începând de luni 20 iulie şi acesta va fi Albastru.

Vă reamintim că până acum, călătoria noastră a trecut pe la Târgul de Crăciun de la Nürnberg (Germania), pe pârtia de schi de la Zermatt (Elveţia), prin Catedrala Sfântul Petru din Vatican, prin insula Skopelos şi prin staţiunea Parga din Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here