Claudia Pavel la Psihologul muzical (ediția 708 – 23.04.2016)

0
268

Nu lipsesc piesele generate de sărbătorile din week-end și mă refer la Sf. Gheorghe și Florii. Apoi, i-am urat cele cuvenite Margaretei Pâslaru, care ne-a oferit telefonic informații și amănunte despre proiectele sale umanitare. Albumul de autor „Stelele filmului cântă” trebuie achiziționat pentru a-i ajuta pe cineaști.

A debutat în emisiune Claudia Pavel (născută pe 19.10.1984 la Mangalia). Ne-a oferit multe amănunte despre cariera ei de solistă, de Cream, de Candy, de mămică tânără, de actriță, despre alimentația modernă (vegan, raw-vegan), despre Eurovision. Un traseu îndelungat, început la 15 ani, cu suișuri și coborâșuri. Veți auzi relatări despre un concert Prince, la care Claudia a asistat. De la piesa lui Prince vine și numele de artist, Cream. Și despre un show Celine Dion la Las Vegas veți afla opiniile emoționante ale unui martor ocular. Au fost piese din diferite perioade de activitate, piese compuse de Laurențiu Duță, Mihai Ogășanu, Marius Moga și alții. Pregătește un nou album cu o o serie de colaborări internaționale. Veți asculta și noutăți la zi, dar și preferințele solistei (Celine Dion, Mariah Carey, Tha Corrs, Natasha Bedingfield). Pentru prietenii emisiunii Claudia Pavel a reprezentat o surpriză plăcută!

Un interviu cu Ciprian Costin (născut la Iași în 1988) va însemna o altă descoperire pentru cei care nu ne-au ascultat vineri noaptea. Un tânăr dirijor, instrumentist, inginer de software, de mare talent care a creat un concept unic, „The Masterpiece Experience”. Trăiește la Los Angeles și revine periodic în România. Avem motive serioase să ne mândrim cu el.

S-a bucurat de o primire foarte bună Top 5 Sentimental cu Rory Gallagher, un chitarist irlandez care nu mai este printre noi din 1995. Primele clasate: 1. Bullfrog Blues, 2. Walk On Hot Coals, 3. Shadow Play.

Veți mai auzi piese cu Edmond Deda, Thelma Houston, Charles Aznavour, Rodion G.A., Pasărea Rock,  Beth Hart, Hollywood Vampires ș.a.

Audio:

Selecția mesajelor (au fost aproximativ 300!)
Claudia PavelIna Ene Sunteti una din putinele bucurii statornice pe care ma pot baza, in afara de cei 3 copii si de mama mea, de carti si filmele bune de la tv. Multumesc.
Maria, Spania Sunt profund şocată de faptul că nu participăm la Eurovision! Nu înţeleg cum a putut TVR-ul să permită să se întâmple asta!
Teddi, Londra Bun regăsit! Astăzi am auzit un comentariu haios la un post de radio de aici. Zicea DJ-ul: „Ce norocoşi sunt românii, au scăpat de Eurovision! Nouă de ce nu ni se întâmplă?!” :))
Nicolae Codreanu Buna noapte sunt cu voi pe drumurile patriei.
Cristina, metalfan Bună seara! Bun găsit! Bine ai venit Claudia!
DeeDee Ce mă bucur că este Claudia în emisiune!! Felicitări pentru tot ce faci!
Oana RIP Prince! Ştiţi că în acest weekend majoritatea radiourilor private au anunţat că vor avea „weekendul Prince”, adică vor difuza piesele lui. Nici nu ştiu dacă l-au difuzat până acum ! Câtă ipocrizie!
KissArmy Consideri că un artist trebuie să aibă un crez, să aibă un mesaj clar, sau până la urmă este vorba doar despre entertainment?
Tania, Ucraina Claudia, eşti o fată drăguţă! Aş vrea să te întreb ce părere ai despre trupele care se reunesc. Vedem afară GNR, de exemplu. Crezi că trupa Candy s-ar putea reuni?
Nicolae Codreanu Uau buna Claudia bine ai venit printre prieteni!
Mihaela L Cancemi Dragilor, va imbratisez cu drag din NY! Claudia, esti o minunata si iti doresc Mult succes si Multa dragoste In Toate!
Ramona Ai întâlnit-o pe Angela Similea?
George, Los Angeles În România mergi la concerte? Ţi-ai cumpărat bilete la vreunul dintre concertele anunţate pentru 2016?
Emil din Aliceni O salut pe Claudia!
Claudia Pavel la Radio RomaniaIrina Ce înseamnă un „show marca Cream”? Adică, ai spus mai devreme că îţi place Prince. Ai vorbit despre modul în care îşi construia el concertul. Te-a influenţat în vreun fel Prince şi din acest punct de vedere?
Dan, fan The Cure Mulţumesc pentru The Corrs! Bun venit Claudia!
Raluca Aş vrea să o întreb pe Claudia dacă în adolescenţă avea postere pe pereţii din camera ei şi cine erau artiştii?
Mona, Iaşi Îmi place foarte mult de Claudia! Când va veni şi la Iaşi?
George, Los Angeles Şi eu sunt vegan. Şi eu iubesc animalele. Şi sunt împotriva celor care vânează din plăcere…. Dar… trebuie să te întreb: cum poţi să fii fan Beyonce? Tocmai ce anunţa că şi-a cumpărat o nouă geantă din piele de rinocer… Se ştie că rinocerii sunt pe cale de dispariţie…
Maria Felicitări Claudia! Îmi place cum gândeşti!
Mihai Grecu raw-vegan inseamna ca mancarea este incalzita la cel mult 40 grade celsius. Iar cei vegani cat si cei raw-vegani, au ce manca. De pilda: migdale, nuci, caju, seminte diverse, cereale, vlastari, germeni de grau, legume, foarte multe fructe etc. Si nu duc lipsa nici de lactate, pentru ca se poate face lapte si branza si din ce v-am enumerat mai sus. Adica din migdale, caju, seminte,  iar ce nu scrisesem era cel mai important aliment in acest stil de viata. Soia.
Alina Uite că Radio România îşi face treaba şi susţine astfel de tineri de geniu! Spre deosebire de TVR! Felicitări dle Partoş!
Mălina Super interviu! L-am văzut în fotografiile de pe site-ul dvs. Şi inteligent şi frumos!
Elena Felicitări pentru că l-aţi invitat pe acest tânăr extraordinar!
Yanni, Grecia Mulţumesc pentru John Fogerty! Vă doresc să reuşiţi să îi luaţi un interviu! Ar fi o mare bucurie, cel puţin pentru mine!
Arici Ţepos Îmi plac toate piesele cu Rory difuzate până acum!
Sorin Walk On Hot Coals este una dintre piesele mele preferate! Mă bucur că a intrat în top!
Gabriel Eu recunosc, nu prea l-am ascultat pe Rory Gallagher. Dar mi se pare foarte expresiv în felul în care cântă la chitară. Se simte că o face cu bucurie. Cred că acest lucru lipseşte generaţiei tinere de muzicieni: plăcerea de a cânta!
Veronica, Cluj Mulţumesc pentru acest top cu Rory Gallagher! Mi-a mers la suflet!
Adryan, Sydney Habar n-am când au trecut 5 ore! Felicitări pentru încă o ediţie de excepţie!

sursa (pentru partea audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here