Cluj-Napoca: Concert Jan Keizer & Anny Schilder (ex-BZN) – Grand Finale Tour (22 iunie)

2
152

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indragite voci din Tarile de Jos – Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN – va avea oprire in orasul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalenta.

Jan Keizer & Anny Schilder, adevarati ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi prezentata oriunde vom calatori in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii in perioada concertului de Revelion de la Sibiu, atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

 “Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

In urma cu doi ani, cei doi au fost in turneu in Africa de Sud si au sustinut peste 100 de concerte in Belgia si Olanda. Tot in 2017, au calatorit in Grecia alaturi de 750 de fani, pentru un concert remarcabil.

Biletele pentru concertul BZN “The Grand Finale Tour”, 22 iunie, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, se gasesc la urmatoarele categorii:

 • CATEGORIA VIP – 396 lei
 • CATEGORIA I – 336 lei
 • CATEGORIA II – 296 lei
 • CATEGORIA III – 196 lei
 • CATEGORIA IV – 96 lei

IMPORTANT! Acest turneu de adio al celor de la BZN ofera un PACHET LIMITAT de bilete la PRET PROMOTIONAL (-50% din pretul biletului intreg)!!

Va invitam sa profitati de acest pachet incepand de astazi, preturile pentru cele cinci categorii de bilete fiind dupa cum urmeaza:

 • CATEGORIA VIP – 396 lei  – 198 lei
 • CATEGORIA I – 336 lei – 168 lei
 • CATEGORIA II – 296 lei – 148 lei
 • CATEGORIA III – 196 lei – 98 lei
 • CATEGORIA IV – 96 lei –  48 lei

Reteaua iabilet pune la dispozitie mai multe puncte de vanzare. Aici lista completa pentru orasul dumneavoastra: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Biletele pot fi prezentate atat in format fizic (print) cat si in format digital (pe telefon).

Pentru alte intrebări sau probleme referitoare la biletele achizitionate, va rugam sa contactati firma de ticketing pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

 

2 COMENTARII

 1. Gresit spus BZN, din pacate este doar un duet Jan si Annie Schilder, care din pacate nu mai duce, am cateva filmari cu ei din 18 mai 2019 cand au fost in Scharmer(Olanda) am fost la concert si s-au retras dupa 20-25 min. Annie nu mai poate canta ca si in tinetete, a avut si doua operatii de san.Este o femeie super dar din pacate nu o mai tin puterile

  • Geo Oltean- pe afiș scrie ex BZN, așa că nu e nimic greșit. Dacă doamna nu mai rezistă, posibil să cânte mai puțin. Domnul Keizer s-a dovedit a fi foarte simpatic în interviul publicat azi, realizat azi! Și el are 70 de ani și e normal să le scadă potențialul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here