Ovidiu Anton şi trupa sa au lansat videoclipul oficial „Moment of Silence“

0
36

Ovidiu Anton si trupa 2016 aArticol preluat din Adevărul
Ovidiu Anton, alături de trupa sa, a lansat videoclipul „Moment of Silence“, piesă care ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovision 2016, dar care a fost descalificată din cauza datoriilor pe care Televiziunea Română le are la organizatorii concursului.
Rockerul a format grupul Anton, din care fac parte nume apreciate în peisajul rock autohton: Cristi Gram (chitară), Călin Grigoriu (chitară), Fernando Draganici (tobe), Dani Vlad (chitară-bas) şi Liviu Sorescu (claviaturi).
Împreună au filmat videoclipul oficial al piesei „Moment Of Silence“, masterul piesei suferind modificări – în noua variantă se poate auzi chitara lui Cristi Gram, iar soundul piesei a devenit mai rock, mai aproape de stilul muzical pe care îl va aborda trupa, un metal rock melodic.
Despre piesa, Ovidiu declară: „După îndepărtarea ruşinoasă a României de la concursul Eurovision am considerat că «Moment of Silence», atât mesajul  puternic, cât şi povestea tristă şi nedreaptă ce a luat naştere, reprezintă o încărcătură prea mare pentru a veni cu încă o poveste în clip. De aceea am ales să venim în faţa publicului şi să o prezentăm simplu şi curat într-un decor semnificativ, o mansardă pustiită de timp pe care o aducem la viaţă cu forţa acestei piese. Vreau să le mulţumesc încă o dată românilor de pretutindeni care m-au susţinut! Nu uitaţi că «Moment of Silence» este piesa noastră, a tuturor, este îndemnul la trezire, nu suntem turmă, noi suntem lupi, suntem aici şi împreună suntem puternici”.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/ovidiu-anton-trupa-lansat-videoclipul-oficial-moment-of-silence-piesa-trebuit-reprezinte-romania-eurovision-2016-video-1_5787792c5ab6550cb8d98905/index.html
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here