Compania Experience Hendrix l-a acuzat de furt pe fostul cumnat al lui Jimi Hendrix

0
28

Jimi Hendrix  Photo by Getty
Jimi Hendrix
Photo by Getty

Compania The  Experience Hendrix l-a dat în judecată pe fostul cumnat al artistului după ce acesta a încercat să vândă una dintre chitarele lui Jimi Hendrix.
Compania îl acuză pe Sheldon Reynolds, fostul soț al lui Janie Hendrix (director executiv al The  Experience Hendrix și sora lui Jimi), după ce acesta a încercat să scoată la licitație chitara acustică „Black Widow”, care are o valoare estimată la 750.000 de dolari.
 
Anul trecut, reprezentații casei de licitație Julien’s Auctions i-au contactat pe cei de la compania Experience Hendrix pentru a stabili dacă chitara este autentică. Aceștia au confirmat autenticitatea, dar au subliniat faptul că această chitară nu îi aparține nici lui Sheldon Reynolds, nici lui Brian Patterson (ambii fiind dați în judecată și acuzați de furt în acest proces).
 
Sheldon Reynolds susține că a devenit proprietarul acestei chitare în urma divorțului. Experience Hendrix insistă, însă, că îi aparține și îi cere daune lui Reynolds, care se ridică la valoarea triplă a chitarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here