COMUNICAREA PE FACEBOOK ÎN IMPAS? 17.11.2020

2
142
Doamna Gabi Tapalaga m-a provocat, m-a certat, am dezamăgit-o, m-a abandonat. Precizez că doamna se ceruse pe lista de prieteni destul de recent. Recunosc, n-am verificat-o. Problema e de fond. Când e vorba despre un gest umanitar, când e vorba să ajutăm, nu are importanță cine face primul pas, cine lansează prima strigare, ci eficiența. Dragi ”credincioși”, dragi fani ai pelerinajelor, parcă altfel scrie în cele Sfinte, nu? Postasem câteva vorbe pe pagina mea de FB, legat de un caz concret, dar acolo se pierd, așa că le-am mutat aici.
AȚI LUAT-O RAZNA SAU E DOAR O ILUZIE?
Nu vă mai înțeleg, stimați vizitatori ocazionali. Am preluat de la Ioan Oliu o postare. Scrie acolo clar că e a cuiva dispus să-și ofere apartamentul pentru familia medicului, dacă va dori să stea în Belgia o vreme. Ce importanță are că a mai preluat și altcineva? Minunat! Eu nu pot vedea decât ce-mi apare pe newsfeed. Chiar nu mai aveți nici urme de respect, sau de empatie reală? Chiar vi se pare mai important că ați dat și voi anunțul, că nu e numai a celui amintit ? Ați pierdut simțul ridicolului cu totul? Adică mă atenționați că nu e Ioan, cel cu casa? Păi nu scrie acolo clar, a cui e? A dat copy-paste, cum am făcut și eu. De ce? Ca să afle familia doctorului că are soluții în Belgia. Voi de ce ați preluat? Nu pentru asta? Vă tulbură așa de mult dreptul de autor? Pandemia face victime fără contact viral, sau ies la iveală tare caracteriale ascunse o vreme? M-aș bucura să mă înșel!
P.S. Mesajul postat a ajuns la destinație, la soția dr Cătălin Denciu. M-aș bucura să aflăm că omul e ceva mai bine, deși arsurile păreau foarte grave.

2 COMENTARII

    • Cristi- Tocmai asta e ideea. Miza era să ajungă mai repede la destinatar oferta. Cel puțin două persoane mi-au atras atenția că a mai postat cineva, ca și cum eu trebuia să știu tot ce mișcă pe FB. Exemplul tău e și mai bun! M-a surprins duritatea persoanei, judecarea mea. Altfel e neimportant. Am blocat-o, a dispărut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here