Concert AG Weinberger la UNTEATRU (20 mai)

0
18

AG Weinberger 20 maiUNTEATRU vă invită vineri, 20 mai, ora 21:00, la GRINGO DE ROMANIA, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul AG WEINBERGER, Mr. Blues al României!
Autenticitate, creativitate, sunet viu şi necompromis, un artist ce  aduce melosul şi poveştile secolului trecut, în contemporaneitate.
Premiul pentru ”Cel mai bun artist de blues al anului 2015” și premiul pentru ”Cel mai bun album de blues al anului 2015 – Mighty Business”
Aşadar, vă propunem să vă luaţi un răgaz, alături de un artist care face diferenţa în muzica live din România şi să fim părtaşi la GRINGO DE ROMANIA,
Vineri, 20 mai, ora 21:00, doar la Teatrul UNTEATRU.
Muzica bună nu are graniţe, nu are vârstă, ci ne uneşte pe toţi într-un spirit mai bun.
Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011),
AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională,  o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.
Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.
Aşadar, vă invităm Vineri, 20 mai, ora 21:00 la Teatrul UNTEATRU (str.Sfinţii Apostoli nr. 44), la un concert de blues si jazz, un solo acustic de cea mai înaltă forţă si expresie artistică.
Informaţii şi rezervări:  0721268516, rezervari@unteatru.ro sau www.unteatru.ro
UNTEATRU, str. Sfinţii Apostoli, de asemenea online pe www.tomtix.ro
Vă aşteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here