Concert aniversar Grimus – "10 Ani: In A Glimpse" – la Arenele Romane (26 februarie)

0
20

Grimus 26 februarie 2016 aGRIMUS, una dintre cele mai indragite formatie de rock alternativ din Romania, va sarbatori 10 ani de activitate printr-un concert special alaturi de invitati surpriza.
Evenimentul va avea loc in data de 26 februarie 2016, la Arenele Romane din Bucuresti.

” Zece ani de Grimus înseamnă un ocean de amintiri, milioane de kilometri de drum, sute de mii de terawați de curent electric, șase bătăi de inimi sincronizate în timpul tonelor de playlisturi parcurse, o pădure de bețe de tobă rupte, un fir care înconjoară pământul din sârmă de corzi de chitară schimbate, câțiva ani lumină de nopți nedormite, un zgârie-nori de camere de hotel diferite, prieteni cam cât demografia Indiei, o bătaie cu extinctoare, o bere cu Salman Rushdie, o poveste cu macaci, două continente, zeci de mii de metri altitudine și picioarele pe pământ.
Sunt zece ani care au zburat cu o viteză mai mare decât cea a vânturilor de pe Saturn”
 
GRIMUS (Bogdan Mezofi – voce,  Valentin Rauca – chitara, Cristian Csapo – chitara, Lehel Kiss – clape, Titus Vadan – bass, Tamas Adorjani – tobe) a lansat 3 albume discografice (Panikon – 2008, Egretta – 2011, Emergence – 2014)  si a participat la cele mai importante evenimente din Romania, dar si la festivaluri din UK, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia sau Austria.
Pe langa multe emisiuni si concerte filmate, clujenii au lansat numeroase videoclipuri printre care:
In A Glimpse: http://www.grimus.ro/inaglimpse/
Backseat Driver: https://www.youtube.com/watch?v=FR55j5DoK4k
High: https://www.youtube.com/watch?v=zBCJC-bX-GU
Ultima oara: https://www.youtube.com/watch?v=XhcP0jcesO0
 
Formatia a primit numeroase premii, printre care se remarca cel obtinut in 2014, Best Indie Alternative Rock Song pentru piesa “High”, in cadrul Independent Music Awards Vox Populi poll!
Pentru concertul aniversar se pun in vanzare un numar de 1000 bilete la urmatoarele preturi:
– 30 lei (pentru biletele achizitionate in avans)
– 40 lei (pentru cele achizitionate la intrare, in functie de numarul biletelor disponibile)
– 25 bilete VIP la pretul de 100 lei. Biletele VIP includ urmatoarele: meet & greet cu formatia, poza si autografe precum si alte surprize ce vor fi anuntate in perioada urmatoare.
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online (bilete pe care le printati dvs, sau le prezentati direct pe telefon) pe www.AmBilet.ro
 
Eveniment FB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here