Concert Celelalte Cuvinte – "Trup si Suflet" – la Timisoara

0
38

Dupa succesul inregistrat cu spectacolul acustic Trup si Suflet de la Bucuresti, trupa-legenda a rock-ului romanesc porneste in turneu national si ajunge la Timisoara, la Casa Studentilor.
 
Celelalte Cuvinte se intoarce cu drag in Timisoara, oras de suflet in care trupa s-a consacrat la inceputul anilor ’80. Cei mai vechi fani ai trupei isi aduc aminte cu placere ca un prim concert al formatiei sustinut la Casa de Cultura a Studentilor este considerat actul oficial de nastere al trupei.
 
Trupa va prezenta, in premiera absoluta pentru Timisoara, conceptul de rock acustic „Trup si Suflet”, in data de 28 februaie 2014, de la orele 20.00. Biletele costa 40 lei și pot fi achiziționate de pe site-ul eventim.ro
 
In mai mult de trei decenii, Calin Pop (chitara, voce principala), Marcel Breazu (chitara bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) si Ovidiu Rosu (inginer de sunet), au adunat nenumarate ore de repetitii, inregistrari; intalnirile cu publicul fiind intotdeauna evenimente speciale. De o insemnatate aparte atat pentru trupa cat si pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multa daruire, multe provocari pentru spirit, dar si mangaieri pentru suflet.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here