Dumitru Lupu a fost decorat cu Ordinul 'Meritul Cultural' în grad de Cavaler

0
30

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 27 ianuarie a.c., decretul de decorare a mai multor oameni de cultură.
Astfel, în semn de apreciere pentru talentul lor și pentru faptul că s-au dăruit vieții artisticedin ultimele decenii, promovând cultura în rândul tinerelor generații, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul ‘Meritul Cultural’ în grad de Comandor, Categoria B — ‘Muzică’, domnului prof. univ. dr. Grigore Constantinescu, președinte al Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România ‘Mihail Jora’, precum și al Forumului Muzical Român; Ordinul ‘Meritul Cultural’ în grad de Comandor, Categoria F — ‘Promovarea culturii’, doamnei Smaranda Oțeanu-Bunea, compozitor și critic muzical, director fondator al Operei Comice pentru Copii; Ordinul ‘Meritul Cultural’ în grad de Cavaler, Categoria B — ‘Muzică’, domnului conf. univ. dr. Dumitru-Mitică Lupu, compozitor, și Ordinul ‘Meritul Cultural’ în grad de Cavaler, Categoria F — ‘Promovarea culturii’, domnului lect. univ. Liviu Manolache, actor și regizor, director general al Festivalului de Creație și Interpretare ‘Mamaia Copiilor’ și domnului Gheorghe Ungureanu, director al Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.
Decorarea a fost făcută la propunerea Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România și a Forumului Muzical Român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here