Concert de exceptie Zoli TOTH Project – #Cocoon, la Beraria H din Bucuresti (18 octombrie)

0
67
zoli toth aDupă o serie de reprezentații în diferite orașe, incluzând festivaluri prestigioase cum ar fi Spotlight sau Bucharest Music Film Festival, spectacolul prezentat în avanpremieră în Finala Națională Eurovision, #Cocoon, ajunge în cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei, la Berăria H.
Marți, 18 octombrie, Zoli TOTH Project susține un recital la Berăria H. #Cocoon este creația reputatului muzician Zoli TOTH, apreciat pentru spectaculozitatea pe care o imprimă tuturor proiectelor în care se implică, dar și pentru versatilitatea sa – de la concerte de muzică clasică (Festivalul Internațional de Muzică „George Enescu”), la spectacole de teatru (”The Bach Files” – Teatrul Bulandra), până la spectacole de mare audiență (Sistem).
Odată cu #Cocoon, Zoli își face debutul în calitate de compozitor, în colaborare cu producătorul George Călin. #Cocoon este un show în adevăratul sens al cuvântului, implicând elemente vizuale, multă mișcare, sonorități muzicale inedite, care te poartă în alte lumi. De la ritmuri de percuție electrizante, la influențe tradiționale, de la accente din muzica electro, până la dialoguri muzicale neașteptate.
Formula de concert care aduce pe scenă instrumente cu coarde și cele mai diferite instrumente de percuție (marimba, vibrafon, toom-uri, toacă, instrumente inventate etc) este unică în întreaga lume. Zoli TOTH Project este o trupă formată de muzicieni profesioniști de primă mână, absolvenți ai facultăților de specialitate, care cucerește audiența prin muzica sa, prin pofta imensă de a cânta și prin show-ul pe care îl oferă.
Zoli Toth, Iulia Bândilă, Irina Rădulescu, Imola Tamas, Bogdan Pop și Mihai Grigore vă invită marți, pe 18 octombrie la Berăria H la un show plin de surprize.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Beraria H precum si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile la urmatoarele preturi:
– categoria VIP (in fata scenei) – 35 de lei
– categoria acces general – 25 de lei.
Rezervările se fac la:
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– vreau@berariah.ro
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here