Concert JOE SATRIANI – Profita de perioada de PRESALE valabila pana la data de 30.06.2015

0
20

Joe SatrianiIn urma succesului urias inregistrat la Bucuresti, in anul 2013, cand a concertat pentru prima data in prezenta celor peste 4.000 de spectatori extaziati ce au umplut Sala Palatului din capitala pana la refuz, rockstarul JOE SATRIANI a adaugat ROMANIA pe lista turneului european ”The Shockwave Tour” din acest an.
 
Pe 12 octombrie, legendarul JOE SATRIANI va concerta la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar pe 13 octombrie va urca pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca alaturi de membrii trupei sale, Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) si Mike Keneally (clape, chitara), insotit de cele patru celebre chitari ale sale, evolutii increbdibile, ce vor cufunda publicul intr-o reverie imposibil de uitat.
 
Show-urile programate in cele doua orase vor cuprinde unele dintre cele mai apreciate şi mai ascultate melodii ale virtuozului chitarei, printre care: “The Crush of Love”, “Satch Boogie”, “Shine On American Dreamer”, “Cryin’” sau “Always with me, always with you”, de altfel, cea mai iubita piesa din repertoriul indragitului artist.
 
Joe Satriani 12 octombrieBiletele pentru concertul Joe Satriani de la Bucuresti au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate prin EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin eventim.ro, la preturi variabile in functie de categoria de loc. Cei interesati isi pot procura biletele din timp, profitand de perioada de PRESALE valabila pana la data de 30.06.2015 inclusiv. Incepand din 1 iulie, preturile acestora vor fi majorate.
VIP -195 lei  (după 1 iulie acestea vor costa: VIP 225 lei)
Cat.I -155 lei (după 1 iulie acestea vor costa: Cat.I 185 lei)
Cat.II 115 lei (după 1 iulie acestea vor costa: Cat.II 135 lei)
Cat.III 95 lei (după 1 iulie acestea vor costa: Cat.III 115 lei)
Cat.IV 75 lei (după 1 iulie acestea vor costa: Cat.IV 95 lei)

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here